/ Hälsa och träning / Lina /

Mitt i veckan

 
 
Mitt i veckan! Uppdateringen är kass men jag har visst bättre saker för mig än att sitta vid datorn. Veckans tre första dagar har rusat iväg och så gjorde även helgen. I måndags hade jag uppstart av gruppträningen och det var ett stort gäng som kom för att träna. Riktigt kul att vara igång igen. Innan terminstart kan det ibland ta emot lite men när jag väl är där förstår jag varför jag gör det. All den positiva respons och energi deltagarna ger är oslagbar. Det betyder mycket för många att kunna träna på hemmaplan och även om det bara är en gång i veckan så är det bättre än inget alls. Mer än en dag i veckan vill jag inte binda upp mig. 
 
Igår slutade jag 12.30 och äntligen fick sig det här huset en rejäl städning. Det har blivit bortprioriterat när vädret varit så fint så det var mer än välbehövligt. Efter städ gick Rod och jag långsvängen med Karin. Bästa tänkbara tisdageftermiddag som avslutades i soffan framför Idol. Idag jobbade jag som vanligt till kl 19 och så snart jag kom hem snörade jag på mig löparskorna och gav mig iväg. Sprang Hawaii runt och det var särskilt skönt efteråt. 
 
Nu sprang klockan iväg. Sängen nästa! 
/ Lina /

Underbara tropiska värme

Fantastisk solnedgång denna sensommarkväll
 
Denna tropiska värme! Jag kan verkligen inte få nog och faktum är att det bara dröjer ett par månader till jag får uppleva det igen. Vinterns resa är bokad! Hur som helst så blir jag fylld av både lycka och vemod i denna sommarhetta. Lycka över att det blev sommar igen men vemod över att hösten snart är här för att stanna hur overkligt det än känns som ikväll när termometern stod på 26,5 grader kl 21. När jag kom hem från jobbet var det över 32 grader så vi drog raka vägen till Hövern där vi haft fantastiska timmar.  Även igår var vi nere en sväng och då var det spegelblankt och bästa tänkbara vatten för att åka wakeboard. Idag slöt hela högen grannar upp när vi varit nere ett tag och innan de kom utförde jag med ett träningspass på klipporna. 10 upphopp, utfall hö+vä ben, armhävningar, planka med armlyft och burpees. Fem varv och någon minuts vila mellan varje varv. Svårare än så behöver det inte vara. Bäst av allt var att få hoppa rätt i plurret efteråt.
 
Livet på en klippa 
 
Underbar kväll igår
 
Min första arbetsvecka har varit bra trots att jag kände mig lite smått bitter i måndags när solen strålade och Olle och Jocke drog till skärgården. Jag har i alla fall tagit tillvara på det fina vädret till max när jag inte varit på jobbet. I tisdags var vi nere på Hövern ett par timmar, i onsdags gick Rod och jag Hawaii runt i ljummen luft när jag kom hem från jobbet vid 19.30 och igår blev det som tidigare nämnt wakeboard på spegelblankt vatten. Tyvärr blir det inte någon skärgårdstur för oss imorgon som jag hoppats på då algblomningen är i sitt esse. Livsfarligt för Rod så det blir mest troligt en dag på Hövern istället. 
 
Den här dagen kommer jag nog att minnas för alltid. Tropisk hetta 26:e augusti och dessutom något mer spännande som hänt idag som jag kommer att berätta om snart. Nu går ögonen i kors så det är dags att krypa ner. Någon sovmorgon är väl inte att tala om med våra tuppgrannar. Tre stycken har dom nu som gal ikapp om morgnarna..
/ Lina / Nära och kära /

Underbart är kort

Fyra underbara semesterveckor har passerat och imorgon står väckarklockan på 06.00. Jag sover sällan länge och hela semestern har jag i snitt gått upp runt 7.30-8.00 men just det här att inte få vakna av sig själv. Snark. Snoozefunktionen är en väl använd funktion på min telefon och den ska åter i bruk nu. Det går liksom inte att inte snooza. 
 
 
Precis som varje år så kan jag inte riktigt fatta att fyra veckor redan passerat. Det känns som vi nyss var på Västkusten med familjen. Jag är väldigt nöjd med hela min semester även om det varit lite väl höstigt vissa dagar. Såklart verkar det bli en riktigt fin sommarvecka nästa vecka. Olle fortsätter att vara ledig och han ska till skärgården imorgon. Mitt skärgårdshjärta blöder för de turerna har varit väldigt få den här sommaren. Kanske att det kan bli en tur till helgen. 
 
Bäst att krypa ner så jag inte snoozar ihjäl mig imorgon.