/ Foto - barn / Lina /

Hej semester!!!

En till favorit på William och Rasmus
 
Hej en veckas semester! Dagens fem timmar på jobbet gick sprudlande lätt. Efter lite ärenden på stan åkte jag hem och drog ett varv med dammsugaren för att sedan tvätta och packa. Sista middagen i Sverige på en vecka blev grillat. Premiär för i år och det var såå sjukt gott. Till efterrätt blev det en semla så nu är jag proppmätt.
 
Igår passade jag på att ta ett par komptimmar ledigt på eftermiddagen då utrymme fanns. Åkte till gymmet och tränade sista styrkepasset innan resan. Idag behövde jag med andra ord inte kliva upp extra tidigt och morgonträna innan jobbet. När det var gjort styrde jag bilen mot Sörping till en kollega som arbetar på den kliniken där jag har min projektanställning. Vi var ett par tjejer som träffades och köpte thaimat. Givetvis såg vi inslaget från Hageby på Östnytt också. Jag fick visst ett par sekunder i rampljuset igen då de hade med ett gammalt klipp från förra året. Sammantaget en väldigt mysig kväll.
 
 Flyget avgår kl 6 imorgonbitti från Norrköping så det är bums i säng efter Let's Dance. Det ska bli SÅ otroligt skönt med sol, bad och att slippa allt vad vardag och vardagsbestyr heter för en vecka. Vädret har varit kanon senaste veckan dit vi ska och jag hoppas att det håller i sig!!
/ Foto - barn / Lina /

Guld

Kärlek
 
Min morgon startade klockan 05.00 idag. En timme senare klev jag in på gymmet och drog av ett pass innan jobbet. Precis lika skönt som vanligt väl där. När min korta arbetsdag var slut åkte jag raka vägen hem, gjorde lunch och hann att se Charlotte Kalla ta guld i VM. Härligt!! Det blev guldmedalj med marginal dessutom. I eftermiddag har jag ägnat tid åt att träna Rod och jag hade med en taggad hund att göra. Arbetsvillig om något! 
 
Kvällens middag blev simpel men vansinnigt god; fruktsallad med vispad grädde, havrescones och kokt ägg. Grädde är lite för gott! Nu ska vi se sista avsnittet av Familjer på äventyr och sedan är det snart sovdags. Tre arbetsdagar kvar innan en veckas semster väntar. Nedräkningen har börjat på riktigt!
/ Foto - barn / Nära och kära /

William och Rasmus

 
Alltså kan ni förstå att mitt hjärta svämmar över av kärlek till dessa två. Idag kastade sig båda runt halsen på mig när jag kom innanför dörren. Helt underbart! Syskonkärleken dem emellan är så fin att se och visst lyser den igenom på fotona.