/ /

Converse

Jag av alla människor har köpt ett par converse. Lite oväntat men när jag var inne på Stadium häromdagen fick jag syn på dessa snyggingar. Provade och var bara tvungen att köpa. Nersatta från 699 kr till 499 kr dessutom!image468
/ /

Ralf

Då var det  strax dags för jobb igen. Helgerna går alldeles för fort. I lördagskväll var jag hemma hos Mickis och Jocke och hälsade på deras lilla nya familjemedlem. Lilla Ralf. En boxervalp på 8 veckor. SÅ söt, busig och charmig Tog massvis med bilder men har inte tid att ladda upp flera nu så jag bjuder bara på en för tillfället. Åkte till O när jag varit hos Mickis och blev kvar där tills idag. Kär!

image464
/ /

In i dimman

Känner att det är lite farligt med en laptop. Sitter i sängen just nu och jag tror nästan jag somnar.. hehe. Är så trött! Väntar finbesök snart i form av Ida och Bobban som ska fira mig litegranna :) Vi ska äta tacos, frossa i naturgodis och bara ha en riktig myskväll.

Gårdagen hos O var jättemysig. Kom dit strax innan 23 eftersom han inte slutade jobba förrän 22. Perfekt väglag att köra i för en gångs skull men sikten kan man säga annat om. Jisses vilken dimma. Där det var som värst såg jag inte mer än ett par meter framför mig. Trodde jag skulle köra av vägen flera gånger men jag lyckades komma fram i välbehåll. Väl framme hos O fick jag en stor röd ros och ett jättefint kort. Han är bara för underbar!

image463