/ Lina /

Söndag

Ute skiner solen och kylan håller i sig. Jag har inga större planer för dagen mer än träning i eftermiddag. Får jag lust sätter jag mig och pluggar lite. Det vore skönt att stuva undan lite eftersom jag ska ut på VFU i två veckor från och med imorgon. Det ska bli roligt att komma ut och se verkligheten. Jag fick så positivt första intryck av kliniken jag ska vara på också så jag tror inte det kan bli annat än bra :)

/ Lina /

- 21

Brr.. termometern visade på 21 minusgrader när jag kikade alldeles nyss. Idag blir det med andra ord en dag mestadels inomhus. En liten promenad till loppisen som ligger en kort bit härifrån blir det dock. 11.30 kommer Emma och Maria hit och då ska vi se om det finns något att fynda :) En tur till Sörping blir det nog också. Jag behöver köpa ny deo för den är heelt slut och nej tack till att vara utan hehe. Kanske går ner till gymmet och tränar en sväng när jag ändå är där. Jag får se. Tvätta skulle också behövas för tvättkorgen svämmar bokstavligt talat över. Hoppas tvättstugan är ledig.

/ Pållarna /

Underbara varelser

Innan jag tog in Zadir idag gick jag ut i hagen med kameran och förevigade hästarna i vårt fina vinterlandskap. Det är inte en lätt uppgift att fota tre hästar som inte riktigt förstår att dom ska göra sig fina på kort ;) Att den som håller i kameran inte är helt haj på inställningarna kanske också spelar in :P En fotokurs står högt på min vilja-göra-lista.

Efter jag fotat tog jag in Zadir och ryktade av honom och myste i stallet. Idag arbetade jag honom från marken och det gick helt klart över förväntan. Han slappnade av, böjde sig och kom ner fint samt gjorde slutor i båda varven. Jag fick honom till och med att trava långsamt och böja sig och komma ner samtidigt som jag gick bredvid.
Jag har känt mig väldigt osäker i den Akademiska ridkonsten just för att jag inte har sysslat med det så mycket. Idag valde jag dock att lyssna på vad Karin sagt och tro på mig själv. Det gör inget om det inte är perfekt hela tiden. Jag ställde inga krav på varken mig själv eller Zadir. Det fick bli som det blev och det blev ju faktiskt riktigt bra :)


Tre små skruttar


Fina Canela


Pienka och Canela bakom Zadirs gos rumpa ;)


Söt-mule, min favoritbild


Zadir och Canela


Pienka sötnos