/ /

Valborg

Många dagar sedan jag uppdaterade men det kan ju bero på att datorn varit totalt störd. Varje gång jag har försökt ladda upp en bild till inlägget så har datorn hakat upp sig. Irriterande när man skrivit ett inlägg och det bara försvinner så jag har inte orkat skriva igen. MEN, nu får det bli ett inlägg utan bild.

O och jag ska snart iväg till ett annat par. Äta middag och dricka vin. Just nu känns det som vinet kommer ha den effekten på mig att jag näst intill kommer somna för det har varit en lång dag på jobbet fullt med aktiviteter. Trots det har tiden gått SÅ långsamt. Imorgon jobbar jag kväll sen är jag ledig FEM dagar. Hur skönt som helst!


Ha en rolig kväll!

/ /

Kärlek

Lördagkväll på jobbet. Önskar jag fick vara någon annanstans men jag får tänka på pengarna. Jag tror jag är ledig tre helger på rad nu efter jag gjort denna och det klagar jag inte över.

Igår tog O ledigt från jobbet så vi fick en heldag tillsammans och en stor del av dagen var vi på hans pappas gård. Dom två fixade med båten O precis köpt och jag låg och solade. Hur skönt som helst. Vi grillade senare på kvällen så det var som en riktig sommardag. Nu är det sån där tid på året då känslorna bara sprudlar i kroppen så om jag annars är superkär så vet jag inte vad jag är nu =) Underbara känslor!
/ Shopping /

Löparskor

Nu har jag förhoppningsvis fått tag på ett par löparskor som mina fötter och ben ska må bra av. Jag åkte till Team Sportia och där fick jag först ställa mig på en matta för att se om jag behövde skor för pronation och det behövde jag. Alltid bra att veta när jag ska köpa nya löparskor någon gång framöver. Jag provade ett par stycken och valet föll slutligen på dessa från Asics. Nu är jag orolig att jag ska få ont som förra året men jag får helt enkelt gå omkring i dom lite hemma innan jag använder dom utomhus.

image596

Efter jag varit på Team Sportia gick jag in en liten sväng på Ikano. Gick till H&M och där hängde ett ensamt par ballerinor i svart. Trodde aldrig dom skulle vara i min storlek men visst var det ett par 36:or så det var bara att klippa till. Endast 98 kr och precis som jag vill att de ska se ut. Mina gamla svarta stinker tåfis så fort man gått dom varma så nu får dom åka i soptunnan.