/ /

1:a advent


Min adventsljusstake jag gjorde häromdagen. Jag hittade inget avlångt ljusfat så tyvärr försvinner fyran men det funkar ändå. Siffrorna syns inte så tydligt på fotot men är av glitterlim. Just nu är den inte så julig men jag funderar på olika idéer för att få den mer åt det juliga hållet :-)

Så var det första advent och det är svårt att förstå i det här grådassiga vädret. Att det är julafton om 24 dagar och nyår om 31 dagar är ännu svårare att förstå. För min del blir det inget större nyårsfirande eftersom jag ska tillbringa kvällen på jobbet. Sedan börjar jag 6.45 nyårsdagen så ett glas mousserande vid tolvslaget får nog räcka. Det känns för all del inte tråkigt ändå eftersom jag ska arbeta tillsammans med en uska och syrra jag tycker jättebra om. Vi ska äta tre rätters och bara ha det mysigt trots vi är på jobbet. Oftast är det ju väldigt lite patienter på högtiderna och då kan man ta det lugnt och äta i lugn och ro.

/ /

Photoshop CS3

Egentligen borde jag ligga och sova just nu men jag ska buda på ett Photoshop CS3 där budgivningen är slut 23.28 för att vara exakt. Det kostar ca 11000 här i Sverige och nu ligger det på 1000 kr. Jag tänkte slänga in ett bud i sista sekund men det är väl långt ifrån säkert om jag får det ändå. Finns nog fler än jag som sitter och väntar på den att den där auktionen ska ta slut ;) OM jag skulle få det får det bli en liten julklapp till mig själv.
Vi har bestämt att vi inte ska köpa några julklappar till varandra i år här hemma och då kan jag lägga den slanten på mig själv. På ett sätt känns det väldigt skönt, på ett sätt lite tråkigt. Istället ska vi spela julklappsspelet och bara mysa med mat och godis. Jag kommer fira tillsammans med Olles familj på dagen och sedan åka hem hit under eftermiddagen. Dom firar alltid på morgonen så det matchade perfekt eftersom vi alltid firar på eftermiddagen/kvällen. Jag är så glad att jag "fått" en underbar familj till bara för att jag träffade Olle!

Gotta go. Nu ska jag strax lägga mitt bud :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Upd: Det var någon jävel som visst verkade vara beredd att ge hur mycket som helst. Han vann på 1625 kr. Fan. 1600 var min smärtgräns. Nu är det verkligen godnatt här. Snart ringer klockan.
/ /

Massage

Då har man en hel låååånghelg  framför sig men innan jag påbörjar den så ska jag på massage på Praxis. Jag har hela mitt friskvårdsbidrag kvar att utnyttja från jobbet (1500 kr) och det måste jag göra innan årsskiftet. Jag tänkte därför boka in två massagetider till för det kostar 450 kr för 45 min. Ingen dålig timpenning där inte.

Mina lussekatter igår blev jättegoda. Så goda att jag precis tagit en till frukosten :-) Jag var orolig att dom skulle bli torra men nejdå, inte det minsta. Jag tog i extra smör + lite extra Kesella och det gjorde nog susen.
 Karin kom hit efter jobbet och vi fikade och sedan åkte vi ner till hästarna och mockade och pysslade lite med dom. Tråkigt att inte kunna rida men huvudsaken är att Zadir blir bra!