/ /

Tårar

M åkte för två immar sen och jag tror inte jag gråtit så mycket någon gång. Inte på väldigt länge iaf. Tårarna bara vällde fram, inget som gick att hejda. Trodde aldrig det skulle bli så jobbigt som det blev. Han lovade att ringa senare när jag sitter på tåget och vi får väl se om det brister då igen. Håller på att börja tjuta nu bara jag tänker på det så det antar jag att jag kommer. Kommer ju böla när jag ska krama mamma och pappa hejdå på station. Många tårar idag :(

Jag och M fick åka ut en sväng till Ikano idag. Självklart gick min laddare till mobilen sönder igår så det var bara att köpa en ny. Det var rena turen att M behövde låna den för jag hade ju inte märkt det förrän nu ikväll eftersom jag inte skulle laddat den innan dess.

Nu är jag jävligt förbannad på swedbank som för tillfället inte har en fungerande internetbank när jag som bäst behöver den. Dels behöver jag föra över pengar och sedan skulle jag behöva förklara för mamma hur man för över pengar om jag inte har tillgång till internetcafé någon gång tex.

Ni kommer kunna följa mig på resedagboken nu. Heter linahalldin. Kommer förmodligen inte vara särskilt aktiv här på bloggen under tiden jag är borta men något litet inlägg kanske det blir.
/ /

Ångestladdad

Här sitter jag och M ligger och sover. Jag har nog inte sovit mer än 3 timmar sammanlagt inatt. Är så ångestladdad inför att säga hejdå :( 
Nu tänkte jag ladda ner lite låtar från M:s Mp3 och lägga över på min. Sen ska jag krypa ner hos honom igen. Nu får jag ta vara på varenda lite sekund med honom!
/ /

Resfeber

Kom hem från M för ett litet tag sen. Usch vilket väder. Tåget blev försenat så jag fick stå ute i snöyran och frysa extra länge. När jag kom till in till stan var det självklart 20 min kvar till bussen gick, men där kunde jag ju åtminstone sitta i väntsalen.
Idag har vi varit hos M:s faster och farbror och deras 2-årige son som är adopterad från Etiopien. Det är nog bland det sötaste jag sett. Ett riktigt litet charmtroll :) Farmor och farfar kom också förbi så det var jättekul att träffa dom! 

Frida kommer vilken minut som helst. En av dom jag kommer sakna mest, helt klart :( Jag hatar avsked!

Imorgon ska jag äta hos Mormor och säga hejdå. Tänkte åka till apoteket innan och köpa lite nödvändigheter man kan behöva, immodium tex :P Jag hoppas jag slipper ta dom men det är väl ganska otroligt om jag gör det. Efter jag varit hos Mormor kommer M hit. Sista natten hemma i Sverige och sista natten med honom på 3 månader :( Jag har inte fattat att det är på måndag vi åker upp och på tisdag vi flyger. Hjälp!