/ /

Utekväll

Jag och Bobban var ute igår. Ida bangade. Bobban försökte även tjata med sig Fia utan resultat. Men en duo med oss två är inte helt fel! Förfesten var som vanligt roligast. Inne i stan kom vi in på Harrys denna helg igen.. haha. Skitkul faktiskt!Idag åt jag lunch hos Mormor och somnade som vanligt i hennes soffa.. hehe. Det har visst blivit en bakisrutin :P Efter att jag kom hem från Mormor träffade jag Anna och vi gick en lång powerwalk. Det var verkligen hur skönt som helst. Kände ingenting i benhinnan dessutom så det känns bra!

Imorgon blir det ingen sovmorgon. Ska hinna med Gelly innan jobbet så jag skulle hämta Emilie vid 9. Segt!

/ /

Benhinneinflammation

Somnade inte förrän efter 2 inatt och vaknade redan 7.45 imorse av att det värkte i vänstra benet från knät och neråt. Kunde absolut inte somna om så det var bara att kliva upp och inte blev det bättre. Tog två voltaren och nu har det äntligen släpptså det är väl ntagligen benhinnan igen. Jag blir GALEN. Jag som skulle inviga mina nya skor idag. Förhoppningsvis kommer benet bli bättre nu med nya skor men idag får jag lägga träningen åt sidan.

Idag är det 4(!) år sedan min första skoliosoperation. Kikade på lite bilder och jisses så liten och ynklig jag såg ut.. fattar inte hur sne jag verkligen var.. hehe.


   
/ /

Helg!

Äntligen fredag. Sista natten gick lika bra som föregående nätter. Har vänt på dygnet totalt nu så vi får väl se hur det går att sova ikväll. Vi hade jättelugnt inatt igen så i brist på annat fick jag, Maria och Maria för oss idén att andas i en av våra respiratorer.. hehe. Provade att andas med olika tryck och det var ju en upplevelse. Kändes som lungorna skulle explodera med höga tryck.. haha. Roligt att känna på hur det verkligen känns iaf. MEN, man kunde inte på något sätt se normal ut i den där masken.. haha.Tänkte gå upp 12 idag men det var helt omöjligt :P SÅ trött. Somnade om och gick upp vid 14 istället. Duschade och åkte ner till stan. Hittade en jättefin hängslekjol på H&M. Passade även på att köpa nya träningsskor på Team Sportia eftersom Friskis har rabattvecka där nu, 20 % på ordinarie pris. Inviger dom nog imorgon! 

Till sist.. här kommer den utlovade bilden.. haha. Så här satt jag i väntrummet i en halvtimme och ja, folk glodde på mig som om jag vore från en annan planet.. hehe.