/ Lina /

Vårluft

Kort efter mitt inlägg i förmiddas gick Emma, Maria och jag en promenad. Hur skönt som helst för det har kännts som vår i luften idag. Rod sprang lös i stort sett hela promenaden och han såg ut därefter eftersom han far omkring som en tornado överallt. Skitgris! Det var bara att lyfta in honom i duschen så fort vi kom hem. Han blir som helt apatisk där inne haha. Inte poppis men han accepterar det ändå och står snällt kvar. Det lär nog bli ett par gånger till innan snön kommer..

Nu är det väl dags att läsa ett par rader i favoritboken. Den är ju intressant egentligen. Inte just nu bara. Om ett par timmar blir det ett pass core och när jag kommer hem igen ska vi äta tacos. Mycket bra avslut på veckan. 

/ Lina /

Vintertid

Den här gråa söndagen har jag startat med en liten promenad och lek på fotbollsplanen med Rod. Ätit lite frukost nu och ska sätta mig och läsa i Klinisk barnpsykologi. Känner mig verkligen inte förberedd men det är så konstigt upplägg på seminariet så det är svårt att förbereda sig mer än att läsa, läsa och läsa lite till. SÅ långtråkigt!

Måste säga att det känns aningens deprimerande med vintertid. Snart är det nattsvart klockan 16. Man får väl trösta sig med att det vänder om två månder. Och till dess kanske det ligger lite snö på backen som lyser upp? När jag säger lite snö, då hoppas jag på lite snö. Ett par centimeter räcker den här vintern..
/ Lina /

70 halm 50 hö

Det blev noll plugg idag så jag får väl helt enkelt ägna lite åt lördagen till det. Känns dock inte så betungande för jag ska läsa om rädda barn, arga barn osv. Sådant vi kan tänkas stöta på när vi är färdiga framöver. Intressant! 

I samband med mitt biblioteks-besök passade jag på att låna 2 böcker till nästa kurs. Tog även en svänga på stan där jag köpte nytt schampo (Matrix Biolage), en farfars-topp på H&M och en BH + klädvårdsrulle på Lindex. Känns onödigt att åka till Norrpan och bara gå till bibblan :P

Så snart jag kom hem från stan hörde Karin av sig och det var bara att klä sig och åka ner till Liljeberga och lassa in 70 balar halm och 50 balar hö på skullen. Gick rätt smidigt ändå även fast det känns som ett evighetsgöra innan man börjat. Ingegerd langade till Karin som stod i stallet och Karin langade till mig som stod uppe på skullen. Teamwork! 

Nu har jag städat lägenheten och ska ta en dusch. Känner mig som ett snusk :P Sedan ska jag påbörja kvällsmaten, potatisgratäng och rådjurssadel. God mat, Idol och slutligen choklad låter som en bra fredagkväll i mina öron.
Pienka hjärtat!