/ Foto - nyfödd /

Vera 12 dagarEn serie svartvita foton på ljuvliga lilla Vera ♥

/ Lina /

Härliga vårdag!

Den här fina vårdagen har jag utnyttjat till max tillsammans med Karin. Imorse gick vi de 5,5 kilometrarna ner till Liljeberga och där har vi varit hela dagen. Grejat i stallet, pysslat med hästarna, druckit kaffe i solen och bara njutit av värmen! Det känns nästan för bra för att vara sant att det är barmark och 10 grader varmt sista februari när man ser tillbaka till hur de senaste vintrarna var. Låt detta hålla i sig!! 

Nu är det slut på det roliga för en stund. Jag ska fixa med gruppens gemensamma arbete men jag tror inte att det tar så lång tid. Sedan blir det desto roligare. Då ska jag fixa första omgången foton på Vera. Under kvällen får ni alltså hålla utkik efter bilder på en liten sötnos :)
/ Foto - övrigt /

FotograferingEfter en hel eftermiddag med fotografering avslutade vi med en skön promenad i solnedgången. Att fota en liten spädis tar allt sin lilla tid så jag har inte aktivit fotat så mycket. Vera har fått lite mat mellan varven och vi har druckit te och bara haft henne i famnen. Det är ju inte världens roligaste att ligga utan kläder när man är så liten och späd..

Nu har jag ingen tid till att fixa med fotona för vi ska över till födeledagsbarnet nu och äta lite gott! Det får bli imorgon :)