/ Lina /

Sömnig söndag

 
Kikar in och säger hej i söndagskvällen. Den har varit en riktigt sömnig söndag. Det var först när Karin och jag åkte in vid 14.30 till stan för ett pass i studion som jag vaknade till liv. Klockan hade lika gärna kunnat vara 9 på morgonen, så seg var jag. Den sega söndagstämningen delade jag med Karin så vi chockade våra kroppar med att köra tungt. Och om det var tungt sen. Fy fan. Det var ändå precis vad jag behövde den här dagen för annars hade jag nog knappt tagit mig utanför dörr'n. Är så himla glad att jag äntlgen klarar av att göra chins utan gummiband. Ett kvitto på att jag sakta men säkert blir starkare. Karin filmade och det är dock en liten bit kvar till jag känner mig riktigt nöjd med utförandet men det är bara att fortsätta nöta. 
 
Igår hade jag en skön hemmdag och till skillnad från denna så var den inte seg. Rod och jag tog långsvängen efter storstädet och jag sprang ett par kilometer av rundan. Till kvällen åkte vi bort till Karin och Jocke. Åt grillat till middag och kladdkaka till efterrätt. Såg på Masjävlar och sedan var klockan plötsligt närmare midnatt. 
 
Veckan som kommer är riktigt soft. Morgondagen är som vanligt men på tisdag åker vi till Rimforsa Storgården på planeringsdagar. Vi stannar där till onsdaglunch vilket innebär att det inte blir något kvällsjobb nästa vecka. På tisdag efter avslutad dag ska jag ha träningspass för mina kollegor och det blir nog lika kul som vanligt. Väderprognosen ser toppen ut så efter avslutat pass är den inte omöjligt att det blir ett dopp i sjön. Bikinin åker med. 
 
Nu är det dags för middag. Färskpotatis, varmrökt lax och romsås. Årets första färskpotatis för vår del!
/ Lina /

Lördag

Hawaii igår
 
Sitter och dricker en kopp kaffe och njuter av ett renstädat hem. Ro i kroppen. Jag kommer nog aldrig förstå hur skitigt det kan bli på bara en vecka trots att jag drar ett varv med dammsugaren någon gång emellan men en hund + skitväder gör sitt. Ingen rolig kombo och särskilt inte för mig som det kryper i kroppen på när det inte är renstädat. Jag kan bara inte bortse från när golvet är skitigt, dammet växer i lager och det ligger saker överallt. Det behöver inte vara kliniskt rent (vilket iofs absolut inte går när det bor en hund i huset) men hyffsat städade ytor och golv vill jag ha. Ikväll kan vi dessutom krypa ner i renbäddat. Bästa känslan! 
 
Från vårt explosiva pass i söndags
 
Veckan har gått undan och förutom jobb så har lite träning och shopping hunnits med. I torsdags superset med Karin, igår en sväng i lite affärer efter jobbet. Det händer inte var dag direkt. Jag fick med mig några linnen, ett par shorts, en tunn kofta och ett par nya solbrillor. När jag kom hem tog Karin och jag en promenad och det var en välbehövlig sådan. Höll på att gå upp i atomer när jag skulle starta den fulla diskmaskinen som inte ville starta. Den krånglar och hakar upp sig ibland och går då inte att köra så det är dags att köpa en ny, pålitlig en! Regnet hängde i luften under promenaden men vi klarade oss hela vägen och när jag kom hem hade Olle diskat upp allt. Ibland älskar jag honom lite extra och ibland är det de små sakerna som gör det. 
 
Nu ska jag klä mig för en långpromenad med Rod. Skönt promenadväder även idag!
/ Lina /

Härlig sommardag


Vilken underbar sommardag och vilken tur att jag slutade tidigt idag. Det gjorde även Olle så vi drog till Hövern ett par timmar under eftermiddagen. Olle åkte wakeboard för första gången för i år medan min premiär väntar lite till. Jag nöjde mig med att köra båten och sedan ligga som en strandad val på en klippa. Var i vattnet en gång för det var olidligt varmt uppe på land. En fin uppladdning inför kvällen som spenderats inne i stan på Burgers&Bangers. Anna fyllde år i början på maj och nu firade vi henne med att bjuda på mat. Riktigt gott! 
 
Igår hade jag sista passet för terminen och det blev ett högintensivt sådant där vi avslutade med backintervaller. När jag kom hem åt vi Pauluns Supermix som tillbehör till grillad kyckling. En ny favorit i skafferiet. Så himla gott och full av nyttiga näringsämnen. Mixen innehåller en kryddblandning som ger väldigt god smak. 
 
Nog om det. Nu är det sovdags. Känns skönt med lite sovmorgon imorgon men i vanlig ordning lär jag väl bli väckt av tuppjävlarna hos grannarna runt kl 3-4..