/ /

Snorunge

Ledig lördag för många men inte för mig som snart ska till jobbet. Jag misstänker det kommer vara väldigt lugnt eftersom det var lugnt redan i torsdags. Det gör dock inte så mycket för jag känner mig inte helt kry. Har dragit på mig en förkylning igen. Håller den sig i chack så är det så jag kan jobba iaf. Måndag får vara värsta dagen om förkylningen har planer på att bli värre för då är jag ledig. Karensdag, NEJ tack!

Nu ska jag äta något litet till lunch. Blev ganska sen frukost men något mer måste jag ha i magen eftersom det dröjer till 17-18 innan vi äter på jobbet. Många på jobbet hoppar lunchen men jag pallar inte det när det dröjer så många timmar mellan målen. Snällast mot mina arbetskamrater också eftersom jag mer eller mindre blir ett monster om jag inte får mat hehe.

/ /

Ridning, shopping, bowling

Så var fredagkvällen här. I skrivande stund sitter jag med ett glas vitt och njuter av min lediga kväll. Jacob och Peter kommer hit på mat snart och för enkelhetens skull bli det tacos. Inte mig emot hehe. Sedan chips och naturgodis som lite snacks. Mums!

Jag kom hem från Liljeberga för en liten stund sen. Karin och jag tog en liten ridtur. Skrittade mest och pratade om livet. Ibland är det så skönt att sitta på en hästrygg och bara skritta, prata och slappna av.

Efter frukosten imorse åkte jag in till Norrköping på en liten shoppingrunda. Fick med mig lite smått och gott hem. Strumpbyxor, en tee (Gina Tricot), en bolera (H&M) och en klänning/tunika från BikBok som jag har på mig i skrivande stund. Jätteskön och fin :-) Köpte även ny mascara (Kanebo) men kärringfan gav mig en brun även fast jag tydligt visade den svarta. Självklart hann jag ta bort plasthöljet innan jag såg att det var den bruna så 230 spänn åt helskotta eftersom jag aldrig använder brun mascara och inte har några planer på att göra det.

Bowlingen med jobbet igår var rolig. Visserligen suger jag på att bowla men det är kul för det. Hummersoppan smakade gott men dom kunde allt öst på lite mer soppa. Nästa vecka blir det bowling igen och då med Briva/HPK gänget istället. Lite mera drag lär det bli med andra ord ;) Kommer nog bli skitkul!


Mina motspelare Gunilla, Eva och Olga.


Favoriterna ;) Gunilla, Gunilla och Eva!


Jag och Gunilla. Här syns nyslingade håret ganska bra. Underbart att inte ha en råttfärgad utväxt på flera centimeter längre :-)

/ /

Halsont

Efter jobbet idag blev det Mormor-besök. Sista gången i lägenheten. I helgen flyttar hon och jag tror det blir jättebra när alla saker kommit på plats. Bäst är att Mormor bara får en halvtrappa att behöva gå i med sin skruttiga kropp. Jag hade hjälpt till med flytten om det inte vore för att jag jobbar korthelg. När jag slutar på söndageftermiddag lär dom redan vara klara.

Dagen på jobbet har annars varit bra. Mycket spring så tiden har rullat på :-) Imorgon jobbar jag ännu en dagtur och när jag slutat ska jag skynda hem och duscha och göra mig iordning. Nästan alla från jobbet ska bowla och gå ut och äta på Strandgatan 2, nyöppnade stället nere vid ån. Jag ska äta hummersoppa med foccacia. Jag hoppas det är lika gott som det låter!Nu är jag riktigt peppad på att börja på FS. Egentligen hade det varit perfekt att fixa kort och träna idag men jag har ont i halsen. Började igår och jag vill inte att det ska bli värre så jag gör nog bäst i att hoppa träningen. Känner mig som ett sladder så här behövs lite muskler haha. Ska fixa gymkort med Karin på ett nyöppnat ställe i Söderköping men det är skönt att ha något att åka till när jag är i Linköping också!