/ /

Barnvakt

Igårkväll fick jag och O äran att passa O:s barndomskompis dotter. En liten charmig tjej på snart 3 år. Det var full rulle när vi kom och efter vi ätit försvann hon upp på övervåningen. När O kikade vad hon gjorde hade hon själv gått och lagt sig så det var bara sätta på blöjan, sen sov hon. Smidig unge. Inga problem var det när mamma och pappa skulle åka heller. Bara glad hela tiden. Precis sån unge som jag ska ha i framtiden :P


Ikväll blir lugn kväll. Mysa, se på TV och äta något gott. En liten påse godis får nog följa med hem sen när vi är och handlar. Det är ju trots allt lördag =)

/ /

Torsdag

Sista halvtimmen på jobbet och det är lika segt som alltid. Ska iväg och träna på FS efter jobbet. Inviga mina nya träningskläder. Tänk att något så litet kan göra att något blir ännu roligare =)

Ikväll blir det endast slapp framför TVn. Passar mig utmärkt för jag har varit så himla trött idag. Imorgon jobbar jag dag igen sen helg. Skönt!
/ /

Hockey

Soft arbetsdag. Jag har varit med som vårdare åt en patient som skulle på hockey så jag har tillbringat halva arbetstiden i Cloetta Center. Inte att klaga på. LHC vann ju också. Nu är dom inte så långt från en final!

Innan jobbet gick jag och mamma en sväng på stan. Vi var nere på Intersport som öppnade på nytt i sina reonverade lokaler och därmed hade massor med rabatter. Jag fick tag på ett träningsset från Rhönnisch och en väst som var nersatt till 50 kr från 400. Halva Linköping kommer  väl gå runt med den men det är skitsamma. Den blir nog lagom varm till promenader längre fram i vår när dunvästen är för varm.
Vi tog även en sväng in på nyöppnade Monki som hade såå mycket fint. Jag köpte en tee och en skjortklänning med massor fina pastellfärger. Köpte även ett tunt flätat rep att knyta i midjan för skjortan var jättestor utan. Sedan gick vi till Lindex där jag hittade ytterligare ett par träningsbyxor som fick följa med hem.

Nu måste jag sova. Klockan ringer 5.15 imorgon. SUCK!