/ Lina /

Härliga fredag

 
Fredag är här och dagen har varit super från början till nu. Jag startade med morgonträning innan jobbet och efter jobbet kunde jag åka raka vägen hem. Therese, Rut och Majken kom över på en fika efter lunch och jag har bebisgosat med M mest hela tiden förutom när hon ätit. Sååå mysigt att ha henne ligga och snosa i famnen. Hon vaknade till en kort stund och visade sina fina ögon för mig för första gången. Imorgon är det dags för fotografering och jag håller mina tummar för att hon vill sova gott :-)
 
Idag på jobbet fick jag förfrågan om något som kommer innebära en liten förändring för mig en period framöver. På vår klinik ligger vi väldigt bra till med kontroller av tandhygienistpatienter osv medan de i Söderköping ligger långt efter i sina köer. Därför kommer jag att vara utlånad till Ftv Söderköping en dag i veckan from april fram till midsommar till att börja med. Det känns spännande och roligt att få möjligheten att komma till en annan klinik och hjälpa dom. En extra bonus är att det blir kortare restid för mig + att jag får reseersättning. Win win!
 
Nu står kvällens middag och gottar sig i ugnen. Stek blir det idag och till det ska vi äta rotfruktsgratäng. Till efterrätt står marrängswiss på menyn så den här fredagkvällen kan ju bara bli bra!
/ Lina /

Lunchpass

 
Det hör allt annat än till vanligheterna att få in ett träningspass på lunchen. Med våra lunchraster på 30 minuter är det knappt man hinner få i sig maten. Idag när jag hade varit på en öppen förskola och pratat för föräldrar var det däremot ganska gott om tid över innan det var dags för lunch. Efter ett okej från min chef så stämplade jag ut för lunch och stack iväg till gymmet. SÅ skönt att slippa trängseln vid 16.30 och otroligt skönt att kunna åka hem direkt efter jobbet. Inte helt fel med ett tränings-break mitt i arbetsdagen heller. Då mår kroppen gott av! 
 
 
När jag kom hem från jobbet tog jag ett varv med dammsugaren och nu ska vi fixa middag. Jag ska sätta mig och redigera lite foton från fotograferingen med Eddie därefter. Jag satsar på att bli färdig till helgen för då rullar ett gäng foton in på en ny liten bebis. Majken såklart. Just foton från nyföddfotograferingar kräver lite mera efterarbete och tar därmed också lite längre tid.
 
/ Lina /

Måndag

Sötaste lilla 1-åringen i lördags
 
Jag har ett helt gäng med foton från Williams 1-årskalas i lördags men det får bli ett inlägg med dom senare i veckan. Ikväll har jag efter jobb och matlagning fixat lite foton på Eddie. Det tar sin lilla tid! Tvn har även stått på med måndagens avsnitt av Husdrömmar och Tjockare än vatten. Husbygget i kvällens avsnitt av Husdrömmar föll mig verkligen i smaken. Där hade jag kunnat flytta in direkt! Tidigare husbyggen har inte alls varit i min smak men så är jag inte så mycket för fyrkantiga skokartonger och funkishus heller. Jag missade förra veckans avsnitt så hur det huset blev vet jag inte men baserat på avsnitten innan så har det mest varit sådana hus.
 
Dags att sova och vakna upp till tisdag. Nu är veckan igång! Och på torsdag ska jag till Linköping på ett event i projektet jag är med i. Alltid roligt att bryta av med något helt annat än patientverksamhet och också ett tillfälle att sova hos syster med familj. Nu kommer barnen sova när jag kommer dit eftersom jag jobbar till 19 på onsdag men vi får en stund på morgonen iaf. Det är så mysigt när Rasmus kommer tassandes ut till mig i soffan på morgonen :-)