/ /

Mobiltelefon

Har länge varit trött på min gamla Samsung och nu gjorde jag slag i saken och köpte en ny mobil, en Motorola Razr v3 black. Finns även i rosa men det känns inte riktigt som jag. Jag tror att jag dessutom skulle tröttna på den väldigt fort. Svart är mer neutralt. Funderade även på en v3i som är likadan fast med 1,3 mpix kamera och mp3 i men tyckte jag kunde spara de extra hundralapparna. Kameran använder jag sällan så kvalitén på korten spelar inte större roll för min del. Mp3-spelare hade iofs varit smidigt, men jag tänkte önska mig en iPod till födelsedagen och kommer säkerligen ha med den överallt också. Jag hoppas jag gjort ett bra köp. Det lär märkas om inte annat!

64970-115
/ /

Plugghäst..

...eller inte. Jag har pluggat precis lika mycket som jag förväntade mig, dvs nästan ingenting alls. Tog med Mormor till Ekholmen och handlade, åkte hem och åt god lunch, la mig bekvämt i soffan med alla papper. Sedan dröjde det inte länge förrän jag somnade. Inte så förvånande. Efter min lilla siesta vaknade jag inte riktigt till liv igen så pluggandet har uteblivit. Jag får helt enkelt sitta imorgon förmiddag innan jobbet hur tråkigt det än är. Jag blir inte klok på mig själv.

Pratade med Mickis nyss och det ser ut som det kan bli som på den gamla goda tiden igen. Hon har en tjej på jobbet som har två svenska halvblod hon behöver hjälp med. Vi har verkligen saknat stalltiden tillsammans. Gunnorp är underbart men jag vill ha mer valfrihet när det gäller ridningen. Dressyr, hoppning eller uteritt när man själv känner för det. Dessutom kommer vi antagligen få rida gratis då hästarna står på hennes föräldrars gård och det är ju inget minus. Det verkar helt perfekt! Vi får väl se om vi åker och provrider någon dag snart =)
/ /

Träning

Åh, vad skönt det var att träna igen. Kände inte av benhinnan någonting och har inte känt något nu efteråt. Hoppas det håller i sig för det är inte roligt att inte få träna. Kommer man ifrån det en längre tid är det lätt att bli lat också. Tränade i Kanonhuset idag och det är ju pyttelitet om man jämför med lokalerna i Tannefors. Man kände sig ungefär som en inklämd sardin i en sardinburk. Jag föredrar helt klart Tannefors. Stort, luftigt och framförallt gott om plats!

Imorgon är jag ledig och jag tror jag ska åka ner till stan en sväng på förmiddagen. Är på jakt efter ett par stövlar. Ska även köpa en ögonskugga från Face. Tänkte prova deras primer också och se om det är så bra som jag hört!  
Åker nog till Mormor efteråt där jag tänkte plugga respiration. Om jag åker hem vet jag att jag gör allt annat än pluggar. Får ju god lunch också!!

Mormor

Väääärldens bästa, sötaste och roligaste Mormor <3 

... hon skulle nog helst av allt vilja slå ner mig om hon visste att jag lagt upp en bild på henne.. haha :P