/ Lina /

Hej semester!

 
Åh så skönt det kändes att stämpla ut idag från jobbet och veta att jag har en veckas semester att se fram emot. Jag lyckades ta mig upp imorse och morgonträna och kunde därför gasa raka vägen hem med undantag för ett litet stopp på Ica. Tvättmaskinen har gått varm i eftermiddag och mellan tvättarna har Rod och jag tagit en långpromenad. Vädret var helt underbart och fåglarna kvittrade så vårkänslorna sprudlade. Jag hoppas verkligen att vintern känner sig färdig så vi slipper mer snö nu och att det kan få torka upp i backen. Jag vill ha VÅR när jag kommer hem men mars kan vara en lurig månad. Promenaden resulterade såklart i en döskitig hund så det var rätt in i duschen med honom. 
 
En del är packat men en del är kvar att få ner i väskan. Det här med att vara lite förutseende och tvätta i alla fall två dagar i förväg lär jag mig aldrig trots att jag gjort x antal resor. Jag har ju hela kvällen på mig men jag tror nog att en del trots allt behöver lite hjälp på traven och får åka ett par varv i torktumlaren. 
 
Nu ska vi strax börja med maten och ikväll blir det kycklingfajitas. Har faktiskt aldrig gjort det men alla varianter som liknar tacos brukar ju smaka gott och det ska nog även detta göra. 
 
Eftersom vi har WiFi på hotellet så slänger jag kanske upp ett inlägg i veckan. Vi får se. Vädret ser ut att bli härligt här hemma också de kommande dagarna men det känns helt okej att missa de fina dagarna. Jag har tid att njuta av våren när jag kommer hem igen :-) 
/ Lina /

Två dagar kvar

 
Endast fem arbetstimmar återstår innan jag checkar ut från jobbet för en veckas semester. Att dagen D snart är här känns otroligt skönt. Vi flyger vid 7.30 lördagmorgon och kommer fram lite efter lunch. Förhoppningsvis hinner vi med någon timme i solstolen. Längtar efter att få känna solens strålar värma mot denna vinterbleka kropp. Checkade väderprognosen tidigare och det ser lovande ut. Mitt hår är nyfixat sedan ett par dagar tillbaka. Det blev väldigt askigt och snyggt men i vanlig ordning lär väl slå över till mer guldiga toner och särskilt med tanke på att jag ska till solen. Får försöka underhålla det så gott det går med silverinpackningen från Davines. Den är riktigt bra!
 
Imorgon ska jag till gymmet innan eller efter jobbet. Hoppas på att orka ta mig upp innan jobbet men jag vet ju ju hur hjärnverksamheten fungerar den tidpunkten på dygnet. Efter träning och jobb ska jag i alla fall hem och tvätta, packa och ta en långpromenad med Rod. Avslutar med en god fredagsmiddag och sedan får det bli en tidig kväll.
 
Snart ska jag bort och hålla veckans andra gruppträningspass. Maria är bortrest den här veckan så jag hoppar in för henne och hon hoppar in för mig nästa vecka. Passet i måndags blev något i hästväg och svetten rann i floder på oss alla. Intensivt och riktigt jobbigt så jag siktar på något liknande idag hehe. Deltagarna får ju vila från mig och mina pass en vecka sen ;-) 
/ Nära och kära /

William 3 år

 
Hipp hurra till den här underbara killen som fyller 3 år idag. Tänk att det redan är tre år sedan dagen då han föddes. Dagen då jag med lite pussel kunde sticka iväg från jobbet tidigare och få möjligheten att närvara vid Williams förlossning. Det är tveklöst en av de största och finaste dagarna i mitt liv. 
 
Den här dagen har inte varit riktigt lika speciell som den där dagen för tre år sedan. Den har sett ut mest som måndagar brukar med jobb, matlagning och strax gruppträningspass. Det blir roligt väl där men just nu vill jag inget hellre än att stanna på soffan. Tur det är jag själv som håller i passen för annars skulle jag väl aldrig ta mig iväg..