/ /

Happy new year!!

Sitter i soffan och har precis ätit frukost. En stadig sådan för att kunna hoppa lunchen och gå rätt på nyårs-middagen. Även fast jag ska jobba så ska vi äta 3-rätters och mysa. Nyårsblåsan uteblir. Jag får nöja mig med landstingets outfits. Lite har jag att välja på och jag tror det blir vita byxor och vit och ljusblå smalrandig klänning haha.

Jag står för förrätten och ska bjuda på rödbetssoppa. Det med en klick creme fraiche på, yummi. Gunilla fixar huvudrätten och Sophia efterrätten.


När jag slutar åker jag hit igen och firar tolvslaget med älsklingen och hans kompis. Ett litet glas mousserande blir det också. Smidigast hade egentligen varit att åka till mamma och pappa (jag börjar 6.45 imorgon) men dom ska ha gäster som innebär att jag antagligen inte skulla kunna gå och sova som jag vill så fort klockan slagit 2009. Jag fick åka hem till Emilie också om jag ville men fira in nyåret själv, njae. Inte så värst roligt.

Nu ska jag fixa till mig lite. Dagen till ära tänkte jag ha mascara ;) Hör inte till vanligheterna på jobbet så det kan vara trevligt att piffa till sig lite!

GOTT NYTT ÅR!!!

/ /

Ikväll tänkte jag..

.. vinna något. Pengar, resa, bil. Jag blir nöjd med vad som faktiskt. Jaaa, jag sitter och spelar miljonbingo. Blev pålurad två lotter när jag var uppe och hälsade på en sväng på Briva idag. Turen brukar inte vara på min sida men satsar man aldrig så vinner man aldrig. Så idag satsar jag. Något jag säkerligen kommer ångra om ett par timmar hehe. Meeen, så är det alltid. Alltid alltid alltid. Till den dag man vinner!

/ /

Söndag

Nu är mitt lilla lov över och imorgon är det vardag för mig igen. Tiden går för fort men jag har haft underbara lediga dagar. 
Dagen idag har varit full med aktivitet. Karin och jag red en sväng i förmiddags i vinterkylan. Vi red barbacka och det är ju så mysigt att känna hästens värme mot rumpan. En inbyggd rumpvärmare istället för luddet vi har på sadlarna :-) Sedan blev det lite kortspel, lunch och massage. Att ha en svägerska som är utbildad massör är inte helt fel ;)

Vi tog en powerwalk efter massagen och sprang sista biten. Jag var ganska nära att dö men överlevde hehe. Vilken jävla kondition. Eller icke existerande kondition kanske man ska säga. Men den SKA bättras och det kommer nog inte vara några problem för det är så himla roligt att träna tillsammans med Karin. Hon är som en PT. Peppar och är väldigt målmedveten, vilket jag definitivt inte är i samband med träning. Jag ger upp när det blir för jobbigt helt enkelt. Jäkligt dålig egenskap men tur jag kan träna tillsammans med någon som inte gör det :-)

Nu ska vi äta tacos här och det ska bli GOTT som fasen!