/ Lina / Nära och kära /

Utedag med familjen

 
Igår lös solen med sin frånvaro men det blev ändå en väldigt härlig dag ute i friska luften. Vi mötte upp mamma, pappa, Emilie, Linus, Rasmus och William nere vid Hövern på förmiddagen där vi åkte skridskor, pimplade och grillade korv. Rasmus har i princip levt i sina skridskor den här vintern och det märktes. Så grym! Imponerad moster. William kommer snart ikapp. Än så länge är det lite för mycket känslor att handskas med när det inte går som han vill ;-) 
 
Efter fyra timmar packade vi ihop oss och det var såå skönt att ta en varm dusch när vi kom hem. Resten av eftermiddagen var jag sådär skönt trött som man bara blir av att vara ute och det blev en fortsatt lugn söndag.
 
/ Lina /

En bättre lördag

 
Wow vilken härlig vinterdag. Anna och jag startade dagen med en morgonpromenad i den vackra soluppgången och våra promenader börjar bli lite av en lördagstradition. Jag ser gärna att den fortsätter för det är så härligt att starta dagen så för att sedan komma in i värmen och få njuta av en god helgfrukost. 
 
 
Efter promenad och frukost klädde vi oss för en skridskotur och åkte ner till Hövern. Vi var ute i närmare två timmar och åkte och det var alldeles stilla. Helt underbart! Det var bara en thermos med varm choklad som saknades. En bättre lördag helt klart och den avslutas lugnt med god mat och soffhäng. 
 
 
/ Lina /

Skridskor och nya jobbet

 
Dagarna rullar på. Helgen avslutades med att vi åkte till XXL och köpte varsitt par skridskor. När vi kom ner till Hövern för att åka ett varv blev Rod helt förvirrad när vi hoppade ner på isen. Han som är van vid att det är öppet vatten förstod inte riktigt grejen men när han väl kommit på isen fattade han galoppen. Jisses som han sprang och röjdes omkring tillsammans med oss när vi åkte. 
 
 
Efter helgen har veckan mest bestått av jobb och träning. Jobbet rullar på och jag trivs så himla bra. Nya kollegorna är så goa och alla är positiva och hjälpsamma. Varje morgon tar vi en kopp kaffe tillsammans innan vi drar igång med patienterna. Mysig morgonrutin och bara det att få dricka bryggkaffe är lyxigt efter ett par år med maskinkaffe. Jag ångrar inte mitt beslut att hänga på Frida en endaste liten sekund!!
 
Nu ska jag dra igång ett avsnitt SKAM innan det är dags att sova.