/ Lina / Nära och kära /

En härlig helg

Sötaste 4-åringen 
 
Det har varit en fin helg och den har bjudit på mycket wakeboard, umgänge med fina vänner, firande av Rasmus och påfyllning av ögonfransar. Igår kom min kollega Tove och hennes sambo Filip hit efter en förmiddag med gräsklippning och ogräsrensning. Vi åkte ner till Hövern där vi blev kvar ett par timmar. Med mycket envishet tog sig både Filip och Tove upp på wakeboarden och båda blev sålda. Till kvällen möttes Tove och jag upp hemma hos Frida och vi åt tacos och satt och pratade i timmar. En riktigt mysig sommarkväll!! 
 
Den här charmknutten alltså.. 
 
 Pusskalas!! 
 
 Frida och Tove
 
Idag blev det en till tur ner till Hövern efter ett par timmar i Linköping men tyvärr gick karbinhaken som repet sitter fast i sönder innan jag hann åka. Såå trist men samtidigt har det blivit mycket åka för mig ändå i helgen och det känns i kroppen. Jag har på gränsen till nackspärr så det kanske var meningen att den skulle gå sönder ;-) Nu är det snart sovdags. En ny arbetsvecka väntar!
/ Lina / Nära och kära /

Fyra år

Rasmus januari 2013
 
Fredagen den 26:e juni. Idag har jag varit stolt moster i fyra år för idag är det Rasmus fyraårsdag. Helt otroligt vad fort tiden gått sedan den där dagen han föddes samtidigt som det känns som han alltid funnits. Imorgon är det kalas för familjen men jag hoppar det och kalasar med Rasmus och hans polare på söndag istället. Passar bättre in på ett barnkalas med ett gäng vilda ungar ;-) Skämt åsido men min påfyllning av fransarna som egentligen skulle gjorts i tisdags blev uppskjuten till på söndag och att åka till Lkpg två dagar i rad kändes inte så lockande.
 
Morgondagen är fylld med andra planer. Gräset har vuxit sig långt så det ska klippas och vid lunchtid kommer Tove och hennes Filip hit. Wakeboard står på schemat. Till kvällen ska Tove och jag hem till en kollega från kliniken jag är på i projektet och käka middag. Blir mysigt. Är så kul att ses utanför jobbet för hur det än är så faller man lätt in på att diskutera patientfall på rasterna.. 
 
Nä, nu är det verkligen sovdags. Är trött efter en fredagkväll på wakeboarden. Vi åkte ner så snart vi fått i oss middagen. Även fast temperaturen var densamma som i lördags så kändes det ändå kyligare idag. Imorgon blir det förhoppningsvis behagligare när vi åker mitt på dagen. Som det ser ut nu ska ju till och med solen titta fram litegrann..
/ Lina /

Värdelöst

Lilla Svea
 
Efter jobbet svängde jag förbi lilla sötnosen ovan och mamma Emma på en kopp kaffe. Det var länge sedan sist så det var kul att ses. Vid kl 18 ses Emma och jag igen då vi ska träna ett högintensivt pass. Planen var gymmet idag men tji fick jag på de planerna.. 
 
I City var det igenbommat och det blev jag varse utanför när jag stod och drog i dörren. Sommar öppettider vilket visst innebär stängt mellan kl 12-16. Helt värdelöst! Ännu mera värdelöst med tanke på att Ingelsta också stänger mellan 12-16. Hade jag varit lite mera uppmärksam när jag var utanför F&S i stan hade jag sett det men nejdå, jag åkte ut till Ingelsta bara för att rycka i dörren där också. Fy fan så irriterande. En fet tumme ner till F&S. Okej att ett gym stänger mitt på dagen men BÅDA två. Så har det aldrig tidigare varit om somrarna..