/ /

Träningskort

Nu har jag köpt gymkort i sjukhusets gym! Helt nyrenoverat och sprillans nya maskiner. Crosstrainer, löpband, cyklar, roddmaskiner och allt man kan tänka sig i styrkerträningsväg + fria vikter. De har även en del pass. Inte många men det är tider som passar perfekt när man ska jobba eller har jobbat. Box, core, step-up, yoga mm. Allt för 800 kr som jag inte behöver bekosta själv! Skitbra! Bara att åka ner 11 våningar och vips är man där.

Imorgon är det blodomloppet. Vi är flera lag anmälda från jobbet och efteråt får varje lag varsin picknick-korg med en massa godsaker att mumsa på. Hoppas på uppehåll för solsken lär det ju inte bli som det ser ut nu tyvärr. 

Jag är sugen på rabarberpaj och har så varit i flera veckor men rabarberna i trädgården måste växa till sig lite mera. Hoppas kunna göra en i helgen. Orkar inte vänta mera. Vet att jag egentligen kan köpa rabarber i affären men det är ju inte samma sak. Rabarberpaj med vaniljsås till. Mmmmm!   

 
/ /

Ingen sovmorgon

Det blev visst ingen sovmorgon imorgon. Var helt säker på att jag skulle jobba kväll imorgon men lovade för längesen att jag kunde byta till en dagtur då det fattades folk. Har glömt bort att ändra det i almanackan så det var rena rama turen att mamma jobbade ikväll och såg på bemanningstavlan att jag jobbar dag imorgon. Har gjort det misstaget en gång förut och gör det helst ALDRIG mer igen. Väldigt stressande!

Gick en sväng på stan idag med mamma som planerat och det blev ändå två klädinköp fast jag gett mig själv shoppingförbud. Köpte en klänning/tunika från Åhléns och en t-shirt från H&M. Hade rabattkupong så det blev inte så dyrt. Vi hann med att äta en god wok innan jag skjutsade jag mamma till jobbet. Själv åkte jag hem och sedan har dagen gått i slapphetens tecken. Så som en ledig dag ska vara!  
/ /

Bloggdesign

Har försökt pula lite med bloggen men nästan inget går som jag vill. Tålamodet tryter så jag tror jag ska sova snart istället. Skiter i det sålänge så får jag fixa mer med det imorgon eller när jag orkar. Vill ha en annan header. Någon med lite roliga bilder i färg så det ser lite roligare ut!

Imorgon är jag ledig. Efterlängtat! Ska åka ner med mamma till stan och köpa lite nödvändigheter. Inga kläder! Jag har gett mig själv shoppingförbud nu. Snart kommer ordern från La Redoute och Hennes. La Redoute hade ju ett bra erbjudande så det blev inte så dyrt i slutändan. Från Hennes har jag bara beställt en bikini och ett par shorts. 

Trotsade det dåliga vädret när jag kom hem och gav mig ut och sprang. Gick jättebra idag. Benen var inte blytunga som de brukar. På torsdag är det blodomloppet men jag ska gå, inte springa tyvärr. Klarar inte av att springa på asfalt med mina benhinnor och min onda fot. Frågade en läkare uppe på jobbet och jag har troligen början till en marschfraktur som det så fint heter. Det tack vare mina nya fina skor som jag inte kan använda längre pga det. Har mammas gamla skor istället som är lite större och inte trycker på fotryggen där det gör ont. Borde egentligen låta foten vila men nää, det är ju SÅ tråkigt att inte få träna.