/ Foto - bröllop /

Dagen före

Blivande man och fru 
 
Jag känner mig förberedd inför morgondagen. Kameraväskan är packad med kamera, diverse objektiv, fulladdade batterier, minneskort, reservkamera och allt annat som ska med. Nu är det bara vädret som ska vara med oss också. Huvudsaken är att det inte är hällregn och det verkar det inte bli. Vi ska fotografera i en fantastiskt fin herrgårdsmiljö där bröllopsfesten senare hålls. Det var även där vi sågs för ett par veckor sedan och pratade igenom allt och provfotade. Provfotade pyttelite för den dagen, då regnade det. Vi knäppte nog inte av mer än 20 foton men Ingela och Robert var så gulliga med varandra och avslappnade framför kameran så vi ska nog kunna locka fram det bästa imorgon på dagen D. 
 
Min dag har likt gårdagen varit toppen. Jag startade med lite jobb och ett besök hos sjukgymnasten. Karin ändrade sina planer för dagen eftersom vädret var så fint så jag köpte istället med varsin sallad från PAUS som vi åt i trädgården. Vi åkte upp till Hawaii därefter och solade och badade lite. Premiärdoppet för mig i år. Mycket svalkande. Efter sol och bad tog jag tag i hemmet som nu är rent inför helgen och jag har även klippt gräsmattan. Mycket har hunnits under denna härliga sommardag! 
/ Lina /

Happy day

 
Torsdag, redan fredag imorgon. Min dag har varit toppen. Började med lite jobb och vidare mot stan för ett litet möte. Jag kommer att skriva mer om det vartefter men det är en del av min rehabilitering + lite mer än så i alla fall. När jag kom hem och fått i mig lite lunch "råkade" jag visst somna två timmar på soffan. Matkoma deluxe! Nu ikväll var det terminsavslut på träningen och Anna avslutade med ett svettigt pass. Dyngblöt efteråt! Vi blev tackade för terminen med varsin present. Kul med uppskattning för det vi gör :-) 
 
Imorgon jobbar jag tidigt och efteråt ska jag till sjukgymnasten. Karin ska in till stan så vi ska passa på att luncha tillsammans. Sedan är det raka vägen hem och förbereda inför lördag - då har jag ett bröllopsuppdrag. Det ska bli otroligt roligt och vädret verkar vara med oss. Miljön där vi ska ta porträttfotona är fantastiskt fin så jag är spänd av förväntan. Och lite nervös såklart. Det är trots allt bara mitt andra "riktiga" uppdrag. 
/ Foto - djur / Pållarna /

Karin och Adele

 
Lite foton från förra veckans fotografering innan det blev börnrace över fältet. Tjusigt ekipage va?! Adele är så grymt snygg och Karin får verkligen fram hennes bästa sidor när hon rider henne. Hon får det att se så enkelt ut.