/ Lina /

Naprapaten

Annandagpåsk blev ytterligare en dag med fiske som sedan avrundades med en löptur med Karin. Fint avslut på påskledigheten!
 
Efter påskledigheten mjukstartade jag idag med en halvdag på jobbet. Efter avslutad arbetsdag åt jag lunch på Lindahls och därefte var jag hos en för mig ny naprapat som en arbetskompis rekommenderat. Egentligen inget akut men nacken har varit så pass mycket sämre till och från den senaste tiden så jag kände att jag ville kolla igenom kroppen. Det finns mycket riktigt mycket att jobba med och om en vecka ska jag tillbaka igen för fortsatt behandling. Det är knappast ingen nyhet för mig att vänster sida är väldigt spänd och stel men det är skönt att få förklaring till hur allt hänger ihop. Min stelopererade rygg kompenserar med att ta ut rörligheten någon annanstans men den rörlighet som borde finnas i kotorna ovanför steloperationen är väldigt begränsad. Det i sig ger en rad sketna kedjereaktioner. Mycket att jobba med men jag har god förhoppning att det ska bli bättre även om jag har svårt att tro att jag någonsin kommer att bli helt bra. 
 
När jag kom hem gick Rod och jag långsvängen. Det ruggiga vädret dagen började med byttes till att bli en riktigt solig och fin eftermiddag och nu är det verkligen ingen stress för att hinna hem innan mörkrets inbrott. Så underbart med ljuset! Nu är det dags att röra sig mot sängen och sooova.
/ Lina / Rod /

Rod 6 år

 
Hipp hurra för vår älskade Rod som fyller 6 år idag. Vår underbara, vänliga, sjukligt kelsjuka, fjantiga lilla hund. Födelsedagen har vi firat på sjön med fiske och korvgrillning och ikväll har hela högen rundat av med att grilla här hemma. Gött med ytterligare en ledig dag imorgon!
 
/ Hälsa och träning / Lina / Nära och kära /

Långfredagen

 
En långfredag som sitt namn till trots känts väldigt kort är snart slut. Jag startade den med ett explosivt styrkepass med Karin. Provade frivändningar och stötar för första gången. Hur kul som helst men det kräver sin teknik. Det blev ett antal mindre korrekta frivändningar och stötar men också en del som var godkända för att vara första gången. Vi avslutade med boxhopp och toe-to-bar så det blev bara en massa nytt idag som jag inte brukar göra. Längtar redan till nästa pass!
 
Efter dusch, lunch och lite pyssel här hemma åkte vi till Linköping och träffade familjen och käkade påskmat. På påskbordet serverades bland annat räktårtan ovan som Emilie gjort och den var såå god. Rasmus och William fick varsitt litet påskägg men ett sockerfritt sådant med fruktstänger, torkade jordgubbsgodisar, tandborste och tandkräm. Vad annars från tandhygienisten ;-) 
 
Nu ska jag joina Olle som redan gått och lagt sig. Ögonen går i kors så jag ser fram emot att krypa ner. Det lär inte dröja många minuter förrän jag sover gott.
 
GLAD PÅSK till er alla!