/ /

Avslut

Nu är min tid på Ögon över. Det som till början kändes hemskt blev till något jättebra och jag är glad jag valde Ögon mitt i allt det jobbiga. Jag gjorde sista passet igår och det var tungt att krama alla hej då. När jag kramade om Gunilla (som sitter bredvid mig på kortet längst ner till väntser) brast det. Tårarna rann på oss båda och vi kramade varandra länge och hårt. Hon och Gunilla nr. 2 har blivit mina absoluta favoriter. Mina extramammor ;) Sånna man kan prata om allt med.
Middagen på Olympia i tisdags blev väldigt lyckad. Maten smakade jättegott. Till förrätt åt jag grekisk sallad och till varmrätt souvlaki. Jag blev bjuden på allt och fick även en liten fin blomma och ett sött kort. Åh, vad jag kommer sakna alla!


/ /

Försommardag


Dagen idag har tillbringats nere i Liljeberga. Vi har solat, fikat och njutit av sommarvärmen. Olle hittade en film på när Bass var valp och ojoj vilken liten sötnos han var. Det är han ju nu med såklart men det är alltid något speciellt när de är valpar. Sommardäcken åkte på också och imorgon får jag offra Gelly för bilen för det var pyspunka på ett av dom. Faan. Det blir en dyr månad. Resan, vägskatten, däcket, bilförsäkringen. SÅ roligt.

Nu vankas det snart tacos. Jag tror inte vi ätit det på över en månad så nu suger det i tacostarmen hehe ;) Gott avslut på helgen. Imorgon är det ny vecka och det är min sista på Ögon :( På tisdag ska vi ut och äta på Olympia och sedan gör jag mitt sista pass på onsdag. Ångestladdat. Samtidigt som det ska bli jätteroligt att komma tillbaka till Briva igen. Blandade känslor..
/ /

Sunny saturday

Karin och jag har varit ute och hopplat pålle på förmiddagen. Idag fick Zadir följa med och han var pigg som aldrig förr. Till min stora förvåning busade han inte något fast han var så pigg. Annars är han ju ganska bra på det där med bakut-sparkar ;) Knasen!

Nu ska jag ta en skål med müsli i ena handen, Veckorevyn i den andra och sätta mig ute i skuggan och njuta av vårvärmen. Egentligen borde man passa på att bättra på brännan men jag är nyduschad och har ingen lust att kleta in mig i solkräm. Det får bli en annan dag :-)