/ Hälsa och träning /

Resultat 8 veckor

 
3:e juni                             27:e juli
 
PT-veckorna med Filip är över och de här 8 veckorna har gått så otroligt fort. Jag är nöjd med min prestation och det här är bara början på något långsiktigt. Som jag trodde blev inte resultaten mellan vecka 4 och 8 lika stora som mellan start och vecka 4 men det här är ingen quickfix och huvudsaken är att jag känner mig bättre i kroppen och trivs bättre med mig själv. Det jag är positivt överraskad över är att min kondition och syreupptagningsförmåga blivit så pass mycket bättre under de här veckorna. I huvudet är jag fortfarande en lika dålig löpare så jag måste bara fatta att jag faktiskt orkar mera och att löpsteget blivit mycket bättre än vid start.
 
Vikten är densamma som v.4 men fettprocenten har ändå sjunkit. Där ser man att vikten faktiskt bara är en siffra som inte säger så mycket om man inte bär på massor övervikt. Och det gjorde jag ju knappast vid start och inte nu heller (62,6 kg vs 60,4 kg). Nyttigt för mig att se som lätt fixerat mig vid den där siffran på vågen. 
 
Nu har Filip satt ihop ett program åt mig som jag ska fortsätta med ett par veckor framöver på egen hand innan jag tar hjälp av honom igen. Jag kan varmt rekommendera er Filip om ni bor i Norrköpings-området och vill ha hjälp av en PT med er träning. Han finns på 070-7454739 för fri konsultation om intresse finns. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/ Nära och kära /

Mission Completed

 
Nu är jag hemma i min lugna vrå igen efter 28 timmar som "ensamtående" till dessa två guldklimpar. Det har varit roligt men också ganska jobbigt. Inte så konstigt kanske med två små barn som kräver ganska mycket båda två. Rasmus har varit en ängel och han har verkligen varit såå snäll. Inte alls visat några av sina mindre charmiga sidor som han ibland börjat göra (läs: trotsat ;-)). William har även han varit glad och nöjd mest hela tiden. Bumbon (den gröna grejen W sitter i på fotot ovan) är verkligen den bästa uppfinningen ever om man har en bebis som inte kan sitta helt själv ännu men som blir tjurig av att ligga på rygg längre stunder! 
 
Natten gick smärtfritt. W började gny strax efter klockan tolv och fick då en flaska ersättning. Sedan sov han fram till 5.15 då det var dags igen och tack och lov somnade han om efter det. Till klockan 8 dessutom och båda gångerna somnade han om direkt efter att han fått maten! R vaknade och var ledsen någon gång mitt i natten och när jag la mig bredvid honom i sin säng så somnade han om direkt. 6.30 trippade han in till mig och efter välling och mys gick vi upp vid 7. Perfekt eftersom vi hann med både frukost, påklädning och tandborstning i lugn och ro innan lillskiten vaknade. Så ja, väldigt godkänd natt måste jag säga!
 
 
Idag framåt lunch fick vi besök av Therese, Anna, Rut och Vera. Emma var iväg så Anna var barnvakt till Vera. Vi trotsade spöregnet och packade ner alla barnen i sina vagnar efter lunchen så de fick sova sina vilor. Synkade ungar! Vi hann med en kopp kaffe och lite snack efter promenaden innan det var dags för tjejerna att åka hemåt igen. En stund efter det tog jag och barnen bilen bort till mormor och morfar där vi var en stund. Emilie och Linus kom hem vid kl 19 och då hade jag gjort båda två redo för natten. Lite impad över mig själv alltså ;-)
 
Nu ska jag natta mig själv och jag lär inte behöva så mycket till nattning för jag kommer mest troligt somna på två röda. Trött AB!
 
 
 
 
/ Foto - barn / Nära och kära /

Trött!

 
Livet som tvåbarnsmorsa på prov har gått bra men ojoj så trött jag är. Pappa (barnens morfar) kom och hjälpte mig vid läggningen och en stund innan. Båda två sover sedan 19.50 och jag håller tummarna för en lugn natt. Oftast vaknar W bara en gång för mat så hur det blir inatt återstår att se. Imorgon har jag en heldag med grabbarna framför mig. Emilie och Linus kommer hem runt kl 18 så jag ska gå och lägga mig nu. Ögonen går i kors. Vi har inga planer för morgondagen men det blir ingen shoppingrunda på stan direkt ;-)
 
Sägen nästa! Godnatt!!