/ Lina /

Måndag

 
Helgen sprang iväg och måndagen har snart passerat. Jag ska strax byta om och åka bort och hålla pass. Inte många veckor kvar på terminen nu. Helt galet att vi snart är inne i maj..
 
 
I fredags både firade och tackade vi av lite folk på jobbet. Fyra flugor i en smäll. Vi minglade och hade lite tävlingar huvudpersonerna emellan innan vi gick till Stadsvakten och käkade mat. Jag beställde in en supergod hamburgertallrik och jag tror att samtliga vara nöjda med sin mat. I lördags var jag iväg och fotograferade och det tog nästan hela dagen då den lilla tjejen lät dröja på sig innan hon föll i djupsömn. Fotona redigerade jag igår efter en härlig morgonpromenad med Rod och många timmar av eftermiddagen hängde jag ute i solen med Karin. Skön söndag som vi avslutade med att se Johan Falk. 
 
 Jag ska jobba extra imorgon eftermiddag och de där fyra extra timmarna kommer att ge mig åtta komptimmar. Min förhoppning är att jag på torsdag ska kunna runda av arbetet lite tidigare och ta lite av kompen. Gött med kortvecka!
/ Foto - nyfödd /

Amilia 5 dagar

 
Igår fotograferade jag lilla Amilia, fem dagar ung. Jag fick använda en del av min nya rekvisita och jag är så fantastiskt nöjd med allt. Det här är utan tvekan några av de bästa nyföddfotona jag tagit så se och njut av fotona på denna underbart söta, fina lilla tjej. 
 
/ Lina /

Härlig eftermiddag

 
I eftermiddag hängde Tove med mig hem efter jobbet. Vi arbetar i princip samma schema och slutar tidigt på tisdagar och OM vi har haft en härlig eftermiddag. Vilken vårdag!! När vi kom hem från jobbet fixade vi lunch som vi givetvis åt utomhus. Därefter tog vi en långpromenad och när vi kom tillbaka slog vi oss ner i solen igen och drack kaffe. Timmarna gick undan och nu åkte hon hem för ett litet tag sedan. Väldigt kul att ses utanför jobbet och hinna prata om annat än patientfall typ.
 
Nu dör snart datorn så det är dags att runda av! Laddaren till datorn har länge varit glapp men nu har den gått i graven. Jag beställde en ny igår som borde komma imorgon enligt sidan jag beställde den på.