/ /

Dessa bilar..

Vilken start på dagen. När jag skulle ta bilen ner till Liljeberga vid 8 för att rida så hade rattlåset gått på (som vanligt) och jag kunde verkligen inte rubba det. Jag vred på nyckeln, ruckade på ratten men inte ett skit hände. Det var helt stumt. Så det var bara in och hämta Olles bilnyckel, sätta mig hans bil och köra ner. Väl nere fick vi syn på att det var tomt på luft i ena bakdäcket. Eftersom det är så stora fälgar så känns det inte att det är punka men fälgen verkade inte tagit skada som tur var. Håkan fick komma med kompressorn och pumpa i luft så jag kunde köra hem igen. Väl tillbaka fick jag som tur var igång min bil igen. Alltid ska det vara något. Nu är jag orolig att den ska bli så där trög bara för att det blir minusgrader men det lär väl märkas.

Imorgon ska jag åka förbi Akis och lägga på vinterdäcken för nu kommer kylan. Ringde även och bokade tid för att byta kamrem så på onsdag ska den in. 3300 kr kommer kalaset kosta men det är nog ändå ett bra pris. Ringde en annan verkstad och dom skulle ha 4650. Hutlöst!

Nu är jag på jobbet och här är det lugna gatan. Hoppas på att ha en bil som inte krånglar när jag åker hem. Annars ställer jag väl mig och hoppar och tjuter som en liten unge haha. Det var ungefär så jag kände imorse. Så frustrerande!
/ /

Ridning, regn och telefonsamtal

Då var helgen förbi. Tiden går så ruskigt fort. Emilie och jag har varit ute och ridit på förmiddagen. Solen sken så fint när vi red iväg men på väg hem öppnade himlen sig och vi blev inte lite blöta. Kallt som fan också. I övrigt var ridturen toppen. Gelly var pigg som alla andra måndagar numera. Det här är hennes årstid helt enkelt. Vi galopperade ikapp på samma ställe som förra gången och den här gången gick det ännu fortare. Dom är så laddade på hemvägen ;) Sötnosar!Eva (min förra chef) ringde sista biten när vi skrittade av hästarna. Hon undrade om jag ville jobba extra i eftermiddag på Briva men planen var ju ridning med Karin så jag fick tyvärr tacka nej. Nu blev det ingen ridning ändå så egentligen hade jag kunnat jobba men att vara ledig är heller inte fel. Vi pratade en stund och hon frågade mig ännu en gång om jag vill komma tillbaka. Dum fråga haha. Hon sa att hon ska kämpa och göra allt i sin makt för att få mig tillbaka. Det känns underbart och jag blir så GLAD att hon verkligen vill ha mig dit igen. Även fast jag vet att jag är omtyckt av henne och alla andra gamla arbetskompisar så är det ändå en härlig känsla att få det bekräftat.

Helgen i övrigt har varit bra. Patrik 1,5 var riktigt rolig och bra. Gå och se! Gårdagen tillbringades inomhus för vädret lockade mig knappast ut genom dörren. Men en seg söndag inomhus är heller inte att förakta. Jäkligt skönt faktiskt att inte göra något alls ibland. Vi åkte inte ens och handlade som vi planerat. Det tar vi i eftermiddag istället :)
/ /

Bio

Här är kvällsplanen bio. Vi ska se Patrik 1,5. Något biogodis följer nog inte med in i mörkret för jag är proppmätt. För en stund sen smällde jag i mig resten av naturgodiset som blev över från igår och nu har jag ätit järpar, gräddsås och potatis. Hade jag varit smart hade jag kunnat spara godiset till bion men nejdå, här smäller man i sig så fort man får syn på det. Kom och läxa upp mig Anna Skipper! Det är fasen vad jag skulle behöva ;)

Vi red en sväng idag och det gick bra. Karin kom på att Zadir har svårt med höger galopp så det blir att jobba på den. Eftersom vi red i vänster varv på fältet i måndags blev det bara att jag fattade vänster galopp. Imorgon får vi se om det blir någon ridning. Väderprognosen bådar inte gott, regn och halv storm. Usch!