/ /

Fredag

Redan fredag. Veckan har varit jättebra. Julafton var mysig. Full med fina julklappar, massor julmat och godis. Precis som det ska vara. Skrev ett inlägg igår innan jag skulle sova men datorn hakade upp sig så det försvann. Blir kanske ett inlägg lite senare ikväll med bilder från julafton + lite annat från skärgården där jag, O och hans kompis var i onsdags. Dom jagade och jag hade med mig nya kameran så jag gick omkring och provfotade lite. Bilderna blir verkligen kanonfina men jag önskar jag kunde kameran med manuella inställningar. En fotokurs vore inte fel.

Ska till stallet när jag slutat och efter det hem till Mickis. Busa med lille Ralf och snacka skit. Nu får man hänga med i svängarna för snart är han ingen liten valp längre.

/ /

God Jul

Mysig julaftonsmorgon på jobbet. Jag har kokat gröt till oss som jobbar och nu har vi en stor korg med frukt och godis att mumsa på. Känner mig däremot inte alls sugen på något sött och det gör ju inget för sötsaker lär jag kunna äta senare när jag kommer hem om jag vill. I övrigt är det jättelugnt här. Endast två patienter varav en som piper iväg hemåt snart. Tänkte flexa ut vid 14. Farmor, farfar och mormor kommer vid 15 så jag ska raka vägen hem och ställa mig i duschen. Efter julbord, julklappsöppning, fika och julklappsspel åker jag till O och julmyser med honom. Bästa tänkbara julafton!

image486
/ /

Lugnt

LUGN kväll på jobbet. Trots fler patienter än vi ska ha på helgen så har vi inte haft mycket att göra i eftermiddag. Ätit godis och grejat lite med nya kameran. Finns mycket att lära. För tillfället blir jag inte klok på den så nu har den åkt in i skåpet. Jag ska till Ingmari någon dag och få en liten genomgång av hennes svåger som är duktig på systemkameror. Och nypriset på kameran och objektivet var betydligt högre än jag trodde. Bara objektivet kostade 7000 så ett kap, ja det kan man ju kalla det!