/ Rod /

Bollen i snöretEn sötnos med fullt fokus på bollen i snöret. En vältuggad favoritleksak jag köpte i Ullared. Den har hållt bra men idag lyckades han bita av en del av snöret så nu har den ingen ögla längre. Trots det funkar den fint att kampa med och efter lite kamplek och flera segrar från mattes sida fick han vinna den och låg nöjd på golvet och vaktade den.

/ Lina /

Telia i ett nötskal

Sista november har bjudit på underbart väder. Rod och jag var ute länge i snön och lekte och tränade. Skön paus från plugget. Först hade vi koppelträning som gick toppen idag. Kan nog mycket bero på att jag var på humör för det ;) Sedan pulsade vi i snön på fotbollsplanen och tränade inkallning och kontakt. Även det gick super. Jag var blöt av svett efter att ha pulsat i snön och Rod var dödstrött. Somnade på stört när vi kom innanför dörr'n.

Förut ringde jag Telia för att se hur f-n det går för dom med mitt ärende. Vi ska ju skaffa fast telefoni och därefter byta till bredbandstelefoni så vi kan få bredband till ett vettigt pris. Det visade sig att människan jag pratade med sist hade avslutat mitt ärende. Okej? Så nu har vi börjat om på ny kula här. Vi får väl bredband lagom till sommaren om vi har tur..

/ Tandhygieniststudier /

Projektet

Då var projektet genomfört och det gick bra. Tyvärr var det lite dålig tajming att barnen precis skulle äta mellis när vi höll föredraget vilket gjorde föräldrarna ganska upptagna med att hjälpa sina barn. Trots det verkade budskapet gå fram för de ställde följdfrågor efteråt till det vi pratat om och de flesta verkade uppskatta att vi kom dit. Nu ska hela projektet skrivas ner i ord, hur vi gått tillväga, hur det gick osv och det ska jag sitta med imorgon.

Rod var hos mormor och morfar under dagen och honom har det nog inte gått någon nöd på. Han trivdes nog rätt bra där hemma :) Mamma var ute med honom 1 h och 15 min och Pappa i 30 min. I koppel. Imponerande för vi kämpar fortfarande med koppelträningen och det är allt annat än lätt med den jaktinstinkt vår lilla plutt har. Inte är det lättare nu när han börjar bli könsmogen. Bara att tappert kämpa på även om jag ärligt kan säga att jag är skittrött på det.

Slutbabblat om det. Nu ska här lagas mat, chili con carne. Mums!