/ Lina /

Haveri och havera

Imorse var jag uppe redan kl. 5. Rena idiotin en lördag egentligen men jag följde med älsklingen på sjöfågeljakt. Det var nog minst ett år sedan jag var med sist så det var på tiden. Är ju riktigt mysigt när man väl kommit iväg. Annars brukar varma goa sängen locka mera än att ge sig iväg så pass tidigt men idag hade jag bestämt mig :) Lyckad jakt och fint väder gjorde det hela ännu bättre. Lika bra var det inte på hemvägen när turbon gick sönder och bilen havererade. Tacksamt att det är en firmabil i det läget så man slipper stå för kostnaderna själv..I eftermiddag har jag varit nere i Liljeberga och ridit Zadir på ridbanan + en liten skrittsväng därefter. Åkte till Sörping efteråt och köpte grejer till tacos som blir kvällens middag. Yummi! Var också tvungen att köpa nya chipssorten med sourcream och bearnaise smak men det smakade inte mycket bearnaise. Mest bara som vanliga sourcream chips. 

Nu har jag precis packat lite inför Karlstad. Ska bli kul att träffa alla igen. Den här gången ska vi vara två veckor men jag åker hem över helgen. Vi har ingenting nästa måndagförmiddag så jag kan åka tillbaka till Karlstad då. Annars hade det blivit lite kort tid här hemma. Johanna ska dessutom till en kompis i Örebro så hon åker med mig dit på fredag och sedan plockar jag upp henne på tillbaka vägen. Bra mycket roligare med sällskap en liten del av resan. 10 mils sällskap är bättre än inga mil alls :)

/ Lina /

TGIF

Fredag är här och det är alltid lika underbart. Trots att jag pluggar hemifrån och är hemma i veckorna har jag lyckats behålla fredagsfeelingen. Soffmys, Idol, god mat och gärna en skål med godis, chips eller något annat gott. Just nu finns inget gott hemma så ikväll kanske det blir kladdkaka och grädde om jag inte kommer iväg till Sörping. Emma och jag pratade om träning men vi får väl se hur det blir. Jag funderar på en powerwalk när jag varit till tvättstugan. Städa står högt upp på priolistan också. Lagom roliga sysslor men det är skönt med ett renstädat hem inför helgen :)

/ Bass ♥ /

Två veckorTvå veckor sedan du lämnade oss.

På något sätt känns det som de där två veckorna är så mycket längre bort. Nu känns det mycket bättre men ibland när jag tänker ett steg längre och påminner mig själv om att Bass faktiskt aldrig mer kommer vara hos oss igen blir jag fylld av ångest. Samtidigt är det en lättnad att det är gjort för det här var oundvikligt. Hellre ett bra hundliv hela hundens liv än inget hundliv alls de sista levnadsmånaderna/åren. Bass hade verkligen möjligheten att kunna vara med och göra allt det han älskade sin sista dagar. Hade man väntat för länge hade han troligen inte kunnat springa omkring på klipporna i skärgården eller apporterat fågel timmarna innan han vandrade vidare.