/ Hälsa och träning /

Höstsol

 
Den här helgen har varit riktigt energigivande och mycket har nog med solen att göra. Tänk vad den gör för humöret. Igår morse startade Frida och jag dagen på bästa tänkbara sätt. Vi sprang som planerat längs kanalen och turen landade på 10 km. Vyn ovan är bara ett stenkast från kliniken så här kan det tänkas bli fler turer tillsammans. På eftermiddagen åkte jag och fotograferade två små bröder och det gjorde inget att vi fick skjuta på fotograferingen en vecka när vädret blev så himla härligt den här helgen. Jag kommer givetvis visa ett par foton vartefter.
 
 
I morse åkte Rod och jag bort till Karin och tog en kopp kaffe i solen. Underbart! Vi lunchtid åkte vi in till stan och körde vårt explosiva pass. Idag satt det mesta och jag behövde det här passet efter förra veckans skitpass. Är för jävla snygg när jag frivänder. Finns stora likheter i dessa miner och de miner jag gör när jag hoppar med wakeboarden haha. 
 
 
Olle har hjälpt till att jaga änder på jaktprov för hundar hela helgen så vi har knappt sett röken av varandra. Nu är han hemma igen och vi ska strax avrunda helgen med att äta pulled chicken.
 
Idag är det förresten två år sedan farmor lämnade oss så ikväll tänder jag ett extra ljus för henne. Jag kan inte greppa att det redan är två år sedan den sorgliga dagen. För alltid älskad och saknad!!
/ Lina /

Lördag

 
Godmorgon! Vilken lördag att vakna till. Strålande sol! Jag har laddat upp med gröt- och äggfrukost och ska snart sätta mig i bilen och åka till Sörping. Frida och jag ska mötas upp vid kanalen och ta en löptur tillsammans. Jag känner mig lite nervös för Frida har sprungit på elitnivå tidigare men överenskommelsen var en lugn tur och njuta av det vackra vädret. 
 
 
Igår gick jag raka vägen hem till Tove efter jobbet. Frida anslöt en stund senare och vi körde all in på fredagsmys med tacos, efterrätt och lite smågodis. En himla fin start på helgen!
 
 
Dags att borsta gaddarna, klä på mig och ge mig iväg. 
/ Lina / Nära och kära /

Höstrusk

 
Tisdag! I vanlig ordning halvdag på jobbet följt av hemmapass i garaget med Karin. Myo-reps i vanlig ordning som ger sådan djävulsk pump i musklerna att de känns dubbelt så stora efteråt. Vädret är sjukt oinspirerande och att ha det här på schema med Karin är guld värt. Oktober har verkligen varit rekordgrått och jag undrar om det någon gång ska sluta regna. Jag är så glad att jag har en Thailandsresa att se fram emot mitt i den mörkaste vintern. Imorgon är det bara två månader kvar!
 
Helgen var vädret till trots bra. I söndags åkte jag till Linköping och hälsade på familjen. Hos mamma och pappa fick jag lunch och när den var i magen åkte vi vidare hem till Emilie&Co på en kopp kaffe. Det var alldeles för många veckor sedan jag träffade Rasmus och Willian och det var så mysigt att få träffa dom (ja, hela högen såklart haha). W kastade sig i min famn när jag kom för att han blev så glad att se mig och sedan kröp han upp i mitt knä i soffan och verkligen gosade in sig i famnen och kramade mig länge och hårt. Något av det mysigaste som finns och en fin bekräftelse på att jag är en trygg anknytning trots att vi inte ses så ofta. Rasmus är inte riktigt lika kramig längre. Nu börjar han ju att bli stor så det där med kramar börjar näst intill bli lite töntigt ;-)