/ Lina /

Pom poms

 
Häromdagen när jag var på ICA Maxi fick jag syn på ett paket med silkespapper i olika pastellfärger för 20 kr. Jag köpte med mig ett och nu har jag pysslat ihop tre pom poms. Inte för att jag vet vad jag ska ha dem till men någonstans passar de säkert att hänga. Jag är egentligen inte så pysslig av mig men ibland får jag mina ryck och de här var inte speciellt svåra att göra. Jag förmodar att det är betydligt billigare att göra dem själv också än att köpa färdiga. Förra helgen pärlade jag med Ruts pärlor när jag var hos Tessan på en kopp kaffe så min kreativa del av hjärnan har minsann fått jobba den senaste veckan ;-) 
 
Imorse gav jag mig iväg in till stan en timme tidigare än vanligt och startade fredagen med ett pass på gymmet innan jobbet. Hur jobbigt det än är att kliva upp så är det så skönt väl där. Morgonträningen är den bästa! När jag slutar vid 12.30, som jag gjorde idag, är bara att åka hem och ta helgen. Den här helgen har jag en fotografering inplanerad imorgon och på söndag kommer tjejerna hit på brunch. Mys!
 
Nu ska jag sätta igång med maten och ikväll ska jag prova en ny rätt med kyckling, ädelsost och bacon. Jag tror och hoppas att det kommer smaka gott! 
 
 
 
 
/ Lina /

Dagens ros

 
Fin start på dagen! Kul med uppskattning :-) 
 
Inatt sov jag i Linköping hos Emilie med familj. Mysigt att träffa Rasmus och William så här mitt i veckan. Det händer inte alltför ofta. Anledningen till min övernattning i Linköping var för att jag hade tid för skiktröntgen av min framtand på US imorse innan jobbet. Jag tittade på bilderna efteråt och det ser ju inte ut som det ska men mer än så kan jag inte säga. Nu dröjer det ett par dagar till Leyla får röntgensvaret. Röntgenundersökningen gick fortare än jag trodde så jag hann ta hissen upp till mamma på brännskademottagningen och krama om henne. Ingen dålig onsdagmorgon. Mys med R och W, morgonkoppen kaffe med Emilie, krama om mamma och så Dagens Ros. 
 
 
Sovdags nu! Imorgon väntar en förmiddag i Åby i årskurs 3. 
/ Foto - gravid /

Vecka för vecka

Anna i v.21
 
Varje helg kommer Anna hit och fotograferar sin växande mage. Det har hon gjort sedan hon var i vecka 16 och nu är hon i vecka 21. Det har hänt ganska mycket på de här veckorna när man går tillbaka och kikar på fotona. Nu är hon mer än halvvägs genom graviditeten och tanken är att jag ska fotografera henne varje vecka fram till bebisen kommer.
 
 
Min lördag började jag med att åka in till gymmet så jag var där lagom till de öppnade vid 9 innan värsta rusningen med folk. Efter passet tog jag en kortare runda på stan för ett par ärenden innan jag åkte hemåt igen och fotograferade Anna. Resten av dagen har vi haft en lugn och skön dag här hemma. Ikväll har vi gjort hamburgare och pommes till middag och till efterrätt blev det årets första semla. Inte helt fel! Lite chips därefter och nu är jag proppmätt. Jag har en förmåga att alltid äta lite för mycket så att jag blir alldeles för mätt. 
 
Nu är det filmdags!