/ Lina /

Sjukis

 
Huvudet dunkar och halsen gör ont. Igår vaknade jag med huvudvärk och sedan dess har den suttit i. Jag härdade ut och körde på med patienter hela dagen igår men efter en natt med dålig sömn och samma huvudvärk imorse så var det inget svårt beslut att stanna hemma. Det känns så pissigt för 1: Jag missar boxpasset ikväll för andra veckan i rad och 2: Min födelsedagspresent jag fick av Karin blir uppskjuten. Men den som väntar på något gott.. För att se det från den positiva sidan så slutar jag tidigt nästa fredag och då har vi lång tid på oss gymma, basta och fixa till oss innan det är dags att gå vidare. Det ska bli så himla mysigt!! Det här är något vi pratat om att göra länge och nu ska det äntligen bli av :-)  
 
Nu ska jag lägga ifrån mig burken och vila ögonen. Jag börjar bli något rastlös men det är bara att vila på.. 
/ Foto - barn /

Rut, Alfred och Vilgot!

 
Här är ett till gäng med foton på Rut, Alfred och Vilgot från i söndags innan vi gick ut och tog motljusfotona. Jag var genomsvett efteråt haha. Pjuh! Att fångra tre barn mellan 0-3 år på samma foto var inte enkelt. Att utrymmet var begränsat gjorde inte det hela lättare men vem kan tro att det är ett renoveringskaos runt oss i rummet vi var i. Jag skulle dock kunna tänka mig att hyra in mig hos Carl och Tessan för det är en ypperlig dagljusstudio med ljuset som faller in bakom ryggen på mig och med den fina, liggande tränpanelen. Ännu lite mera ljus hade jag önskat för att få det perfekt för att kunna minska på ISO-talet på kameran men det är årstiden.
 
 
/ Lina /

D-vitamin

 
Efter jobbet svängde jag förbi Apoteket och köpte med mig en burk D-vitamin. Jag hoppas att tabletterna ska hjälpa lite mot denna enorma trötthet. Imorse var jag lika trött som jag brukade vara ibland när jag skulle köra hem efter nattjobb på Briva. Så där så att jag knappt kom ihåg att jag kört en viss sträcka. Den här årstiden tar kål på mig men det är bara att hålla ut. Ett par veckor till så vänder det! Även om jag inte är något större fan av snön så är ett tunt lager välkommet. Det ljusar upp ganska mycket. 
 
Sedan jag kom hem har jag ätit lunch, tänt i pannan, dragit ett varv med dammsugaren, betalat räkningar och kastat in en fläskkarré i ugnen med lite BBQ-sås, kalvfond, lök och vitlök. Pulled Pork på G. Nu ska jag bara slappa ett par timmar på soffan och hoppas att mitt magont ska gå över innan det är dags för ett träningspass. Tisdag = Naturkicken. Idag åker långkallingarna på!