/ Foto - djur /

Agneta och Donnizetti

 
I torsdags fotograferade jag Olles faster Agneta och hennes fina Donni. Så otroligt fina tillsammans. Agneta fick den här fotograferingen av mig för ett antal år sedan när hon fyllde år men sedan har den aldrig blivit av. Bättre sent än aldrig och med det här fina resultatet så kunde vi väl vänta ett par år ;-)
 
 
/ Hälsa och träning / Lina /

Triset

 
Klockan 08.41 imorse hade jag och Anna hunnit med att svettas igenom ett triset/superset-pass. Grymt jobbigt men också väldigt tidseffektivt att kombinera två till tre övningar direkt efter varandra med minutvila mellan varje superset/triset. Efter en dusch och grötfrukost är jag nu mer än redo för en dag på Hövern. Det är redan 23 grader ute så det lär bli ett par dopp idag i det fortfarande ganska kyliga vattnet.
 
I fredags var planen att åka till sjön men när lite moln drog in och vi blev bjudna på fika hos familjen Kulenovic nappade vi på det erbjudandet istället. Ett par timmar senare åkte jag till Olles faster Agneta och hennes häst Donni och fotograferade dom i det fina kvällsljuset. Igår blev det däremot en eftermiddag på Hövern och när vi kom hem igen åkte jag till Sörping och köpte pizza och kebab. Ett gott avslut på en skön dag. Den här helgen är lite som att peka finger till påskhelgen som bara blev skit vädermässigt. 
 
Dags att fixa matsäck och packa kylväskan. Framåt kvällen kanske jag lägger upp ett gäng foton på Agneta och Donni. Har även en hög foton på Rasmus och William som väntar.
/ Lina /

Långledigt

 
Klockan 10 slog jag mig ner i soffan då och jag hade jag redan hunnit med att gå 5,5 km med Anna och Rod, dammsuga och skura golvet, tvätta och äta frukost. En ledig morgon helt i min smak. Att börja en ledighet med ett nystädat hem är lite av ett måste för mig. Olle jobbar idag för att istället vara ledig imorgon. Han började omänskligt tidigit imorse så han kommer hemåt redan vid lunch och då blir det en tur ner till Hövern ett par timmar. Till kvällen ska jag ta med mig kameran och åka och fotografera Olles faster och hennes häst. 
 
Den korta arbetsveckan har såklart sprungit iväg. I måndags efter jobbet träffade jag ett par vänner. Vi åt sushi och spelade Speak Out. Så vansinnigt roligt. Ett säkert kort att plocka fram om man vill skratta! Maria hade gjort en otroligt god rabarberkladdkaka. Gott med det syrliga mot det söta! 
 
 
I tisdags hade jag gruppträningspass som vanligt. Nästsista för terminen och vi var utomhus i det vackra vädret. Så himla mycket mer inspirerande än att gå in i en gammal sunkig gympasal. Det blev ett riktigt tufft pass men det ska det väl också vara när vi är i slutet av terminen. Igår åkte Frida och jag till SOK-stugan efter jobbet och drog av ett cirkelpass innan vi tog ledigt. På vägen dit svängde vi förbi Ica där jag hämtade ut godingarna ovan. Materiell kärlek. Den mänskliga kärleken undrade om det verkligen var nödvändigt med ytterligare ett par nya träningsskor hehe. Såklart det var och det var verkligen sista chansen på dessa skor. Jag har spanat in dom länge på Sportamore och nu när de var nedsatta och bara fanns kvar i ett exemplar i min storlek var jag tvungen att slå till. Tur var det för nu är de borta från hemsidan. 
 
Gräsklippning nästa!