/ Foto - djur /

Mitt i veckan

 
Onsdag. Halva arbetsveckan avklarad. Onsdagar innebär jobb 10-19 idag så när jag kom hem var det bara att slå sig ner med middagen framför Bonde söker fru. Jag har inte missat en säsong sedan det startade så det har blivit en riktig hösttradition. Det är kul att följa alla speciella personligheter för visst är det alltid några som sticker ut lite extra varje år.
 
Nu ska jag ta en värmande dusch och krypa ner under duntäcket. Brr så frusen jag har varit ikväll! Koppen te värmde tillfälligt men nu är jag lika frusen igen. Fötterna är som två isbitar. Imorgon väntar en långdag på jobbet och när jag kommer hem ska jag ha pass. Karin och jag bytte dag den här veckan med tanke på mitt ryggskott. Igår var jag hos naprapaten och han trodde att jag skulle vara fit for fight för gymmet ganska snart igen. Den här veckan blir det dock träning utan vikter. Skönt att ryggskottet var så snabbt övergående, det trodde jag inte i lördags när det var som värst! 
/ Lina /

Fuck cancer

Armband från Ungcancer
 
Stormen Simone är här. Regnet piskar på rutorna och det knakar i hela huset när vindarna tar i. På tvn står galan Tillsammans mot cancer på. Så många tragiska livsöden. Fy fan vad jag hatar den där jävla skitsjukdomen. Särskilt uppenbart blir det hur mycket jag hatar skiten när jag precis nyligen fått ett hemskt besked som rör någon väldigt nära. Numera känns det som att det inte är frågan OM utan snarare NÄR man får skiten. Tragiskt nog. Måtte forskare hitta en botmedel som kan bota all cancer inom en snar framtid.
/ Foto - barn / Foto - gravid / Foto - nyfödd /

En tidsresa med lilla Rut

Rut i magen februari 2012
 
För ganska många veckor sedan var Tessan här och valde ut en himla massa foton på Rut som jag tagit sedan hon föddes i mars 2012. Det har blivit ett par foton tagna så det var ingen lätt uppgift för T att begränsa sig. I februari blir Rut storasyster så då blir det ännu en skatt att välja ut foton på. Jag ser redan fram emot newborn-fotograferingen!! Här är ett axplock av fotona Tessan valde i tidsordning. Det börjar från när Rut var endast 8 dagar gammal och slutar i augusti när vi fotade bland sädeskornen. När man verkligen tänker efter är det häftigt att det kan hända så mycket på så kort tid som det faktiskt gör.