/ Lina / Nära och kära /

Lördag!

 
Imorset återupptog Anna och jag vår lördagstradition efter en veckas avbrott. Morgonpromenad på agendan och det var så frisk och härligt. Bitande kyla och strålande sol. Hårt i backen efter en natt med minusgrader så tillbaka kom jag för en gångs skull med en ren hund. Efter promenaden fixade jag frukost och ett par timmar senare bar det iväg till Linköping. 
 
 
I Lkpg firade vi William som var eld och lågor över sin tårta med Markus och Martinus på. Med gott fika i magen bar det av hemåt igen och på vägen hem stannade jag till i Holmetorp hos familjen A. Vi drack te och diskuterade present till en blivande 60-åring och jag fick även plocka fram min kreativa sida med småttingarna. Astrid löste rebusar på löpande band och hittade på historier kring bilderna. Den fantasin alltså.. :-) 
 
 
Mello nästa. Förra veckan dissade vi det och plöjde istället igenom tre avsnitt av Bonusfamiljen. Ikväll är dock Axel Schylström (som vårdades på Briva) med och det vill jag inte missa. 
/ Lina / Nära och kära /

William 4 år

Lite foton från vår semestervecka i Onsala i somras. Så sött att han har tofflorna på fel fot! William älskar att sjunga och uppträda minst lika mycket nu som då och fick en guldmikrofon i födelsedagspresent som jag misstänker används flitigt :-) 
 
Och så var det helg igen! En helg där stjärnan ovan ska firas. I onsdags fyllde han 4 år och varje gång han fyller år blir jag lite nostalgisk och tänker tillbaka på den där dagen den 22:e februari 2013. Än idag är jag så glad och tacksam att jag fick vara med och möta William när han såg dagens ljus första gången. Det är verkligen bland det häftigaste och mest rörande jag varit med om.
 
 
Veckan har annars varit bra. Helgen har jag inlett med att handla, städa och gå en långpromenad i det vackra vädret. Fredagar är egentligen träningsdag med explosivt pass på agendan men jag behöver tyvärr vila från det tills vidare. Sedan mitten på januari har jag haft ont i mitt högra ringfinger och igår var jag hos en arbetsterapeut som kikade på det. Inte helt lätt att säga vad det är men eventuellt början till triggerfinger eller en nervinklämnnig från armen. Hastiga rörelse som frivändningar ska jag därför undvika nu ett litet tag och jag har även fått en skena att sova med för att hålla handleden rak. Riktigt drygt men jag har i alla fall blivit lite bättre om jag jämför med hur det var för ett par veckor sedan vilket ju är positivt. Tur att det är höger hand också.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, därefter börja med kvällens middag - tacopaj. Blev så sugen på den när kollegan hade med sig det häromdagen och det är ju ett gott alternativ till vanlig tacos som min andra hälft kan tycka bli ganska uttjatat. Själv skulle jag nog kunna äta det flera gånger i veckan utan att tröttna :P 
/ Lina /

Årets första x 2

Imorse drog jag iväg ett sms till Emma med en springförfrågan. Hon nappade snabbt på mitt förslag och en stund senare var vi iväg på årets första tur. Vi sprang knappa 6 km i ett lagom prattempo. Otroligt skönt! Mina ben var lite stumma till en början från gårdagens korta pass i garaget men det släppte snart så fort cirkulationen kommit igång. Passet igår innehöll lite frivändningar och stötar, frontböj, hantelryck och KB-svingar. Hann inte med träning inne i stan på R2P. Frida och jag lunchade med en mammaledig kollega efter jobbet och till kvällen åkte Olle och jag in till stan. Där käkade vi mat på Härlig Pasta med Jacob och Sara och därefter åkte vi och bowlade. Vi satt kvar till stängning på bowlingen så här tog vi morgon först efter kl 8 för ovanlighetens skull. 
 
 
Löpturen gav mig världens flow och jag har fått massor gjort idag. Storstädat, bäddat rent, tvättat, varit till Mirum och köpt present till William och handlat mat. Medan jag städade fixade Olle lunch och den åt vi ute i solen som värmde så skönt. Det blev en årets första på den också - lunch utomhus. I Sverige alltså för ute åt jag ju varenda dag i Thailand. 
 
En härlig dag som avslutas med pizza och soffhäng!