/ Resor /

Kreeeta

Ready to go! Olle kommer snart och då åker vi in till stan och hämtar Frida. Det känns lite surt att åka från Sverige när det verkar bli den finaste veckan på hela sommaren men men, inte mycket att göra åt. Vi får åtminstone en härlig strand att sola på, medelhavet att bada i och restaurang-besök varje dag. Inte helt fel! Sen tar vi med solen hem och låter den skina ett par veckor.

I förmiddags åkte jag till Ekholmen och handlade lite och på vägen hem plockade jag upp Emilie. Hon har legat ute på baksidan och solat. Själv gav jag upp efter 25 minuter kanske.. hehe. Hon tog med sig flera nr av SOLO och VR som jag inte läst och det tackar jag inte nej till. Bra tidsfördriv. Hon har också gjort en inbakad fläta i luggen på mig. Så fint så. Man får passa på när tilfälle ges =) 

Nu ska jag göra en sista check så allt är med. Ha det bra här hemma! 

/ /

Nedräkning

4 timmar kvar till semester. Jag ska raka vägen hem och packa. Herrejisses så oförberedd jag är. Jag var på Forex och växlade pengar innan jobbet idag och det är i princip det enda jag gjort inför resan. Imorgon skjutsar Olle oss till Norrköping. Det är så skönt att för en gångs skulle slippa planera en hel dag åt att resa till flygplatsen. Bäst är att vara så när hem när vi kommer hem nästa torsdag igen!

Nu ska jag jobba vidare lite mina sista timmar som säkerligen kommer gå sååå långsamt bara för det!
/ /

Två pass

Endast två arbetspass kvar sen semster. För jäkla skönt. Man kan ju säga att jag rivstartar den med resan till Kreta på min första lediga dag. Mycket tjat om Kreta nu men jag längtar så förbaskat mycket. Garanterad sol i en hel vecka. Trevligt att få en solbränna för den är näst intill obefintlig för tilfället!

Lite bilder från lördagens samkväm här hemma..

Kvällen började med mammas goda mat. Fläskfilégryta, klyftpotatis och grönsallad. TIll efterrätt blåbärspaj, glass och vaniljsås.
Sedan åkte drinkarna och snackset fram. Mormor är aldrig sen att fylla på.. haha..Och lite senare blev vardagsrumsgolvet dansgolv. Här buggar mamma och Linus!Lyckad kväll!