/ Tandhygieniststudier /

Karlstad

Då var man åter igen i Karlstad och eftermiddagen har bestått av en väldigt intressant föreläsning i kariologi. Läraren vi har i den här kursen är helt klart bästa föresläsaren och det är tacksamt att vi har henne eftersom det är så pass svårt. Fördjupning i kariologi och parodontit samt grundläggande farmakologi.

Johanna och jag åkte hem hit efter skolan. Fixade lite kvällsmat och matlåda till morgondagen och därefter satte vi oss med första frågan i tema a. Den är så gott som besvarad, behövs bara lite finjustering. Så duktiga så :)

Imorgon är det skola 8.30-17. Lång dag men det här är verkligen intressant så jag ska nog kunna ha huvudet på skaft hela dagen. Johanna och jag har även planerat lite plugg efter skolan så våra hjärnor får gå på högvarv hela dagen men det ska de la klara av haha! De är ju utvilade efter ett långt sommaruppehåll :P

Nu: Fångarna på fortet och en kopp te!

/ Lina /

Last day

Söndag och sista lediga dagen. Känns lite vemodigt måste jag säga, samtidigt som det är skönt att komma tillbaka till vardagen igen. Det får jag väl äta upp sen när jag sitter med plugg upp över öronen :P

Jag ska starta dagen med att hämta ett par balar hö i Viby så hästarna har lite mat när de är inne. Hästarna får nämligen gå in om natten om det regnar för Canela är stel och känslig över ryggen. Karin hade ute en equiterpeut häromdagen som behandlade och sa att hon bör täckas när det regnar så hon inte blir kall. Just nu är hästarna mitt uppe i att sätta vinterfäll och pälssättningen rubbas såklart om man täcker så då får de gå in istället. 

Efter hö-hämtning ska jag rida för Karin på banan. Igår red vi ut åt ett annat håll för att möta upp Karin, Filip och Canela som var ute på promenad. Allt gick toppen.. fram till en hage med kossor. Då började hon jävlas. Jag var nära att ge upp men efter ett samtal med Karin gav jag mig fan på att nu SKA du förbi och förbi kom hon. Dock var jag tvungen att hoppa av för satt jag på ryggade hon bara.

I eftermiddag blir det en tur till Sharpman med Karin och Ingegerd. Jag har inget speciellt på inköpslistan men det är alltid kul att kika på ridkläder och hästgrejer :)
/ Foto - familj/porträtt /

Myskväll!

Åh, vilken mysig kväll det här har varit. Älsklingen och jag har varit i Norrköping och ätit på restaurang. Bruschetta till förrätt och för min del ryggbiff, potatisgratäng och beasås till varmrätt. Olle åt plankstek. Köttet var hur gott som helst! Proppmätta åkte vi hemåt igen och nu ser vi på Bröllopsfotografen. Perfekt avslutning på semestern! 

Innan vi åkte provade jag fjärrutlösaren jag fick hem häromdagen. Testade även att fota med och utan reflexskärm. Man blir lite blekare med reflexskärm men vilken skillnad! En helt annan lyster i ögon och hy.   


Utan & Med