/ /

Minigolf

Åkte en sväng till Ikano idag och kikade runt i affärerna. Hittade ingenting förrän jag klev in på Sisters som var sista affären ut. Fyndade tre plagg på rea, 377 kr. En klänning, en långärmad tunika och en stickad tröja. Jag som aldrig brukar hitta något på rea, och framförallt inte på Sisters! 

Hämtade upp Mickis och vi åkte till Valla och spelade minigolf. Första gången i sommar och det gick lika bra/dåligt för oss båda hur man nu vill se det. Oavgjort. Rättvist och bra! Hälsade på alla söta hästar och åkte därefter hem till Mickis och gjorde lasagne och smoothies. 

Imorgon blir det varken sola eller bada, vi åker till Liseberg istället. Blev jättesugna på det båda två så vi bestämde oss i eftermiddags. KUL!   


/ /

Ledig

Då var det semster igen. Skönt med ledighet och sovmorgnar men i övrigt är det inte så värst kul eftersom alla andra jobbar. Mickis kanske skulle ta ledigt på onsdag beroende på vädret men som det ser ut nu så ska det ju bli fint. Jag hoppas verkligen på det så man får komma iväg och sola och bada lite för sånt har det varit brist på i sommar!

Solen skiner så nu blir det läsning i nya Glamour i stolarna på framsidan. 
/ /

Efter regn kommer sol

Nu skiner solen. När jag skulle hem från jobbet för en trekvart sen gjorde den det definitivt inte. ÖSREGN! Himlen öppnade sig lagom till jag skulle till bilen så jag fällde upp mitt lilla paraply som föll samman ganska så direkt av all blåst som kom från alla möjliga håll. Jag var totalt dyngsur. Mina ballerinor förvandlades till små sjöar. Vilket jävla sommarväder! Nu har jag semster i 10 dagar och jag väntar mig inte sol och bad. Ingen kryssning blev det heller. Vi åker till Sthlm och shoppar istället :)

image295 Sommar?