/ /

Fredag

Kom hem från Ida för ett tag sen. Vi sågs på stan igår, köpte lite godis och satte oss på stora torget i väntan på bussen till Finspång. Har haft det jättemysigt där. Såg på film och låg och pratade länge innan vi somnade. IEn riktig myskväll!

Ikväll har jag ingenting inplanerat. Det känns tråkigt att vara hemma en fredagkväll men samtidigt är det ju en dag som alla andra för mig nu eftersom jag inte jobbar. Ska nog ta en promenad bort till Lasses lite senare och köpa blåbär. Blev så sugen på blåbärspaj!
/ /

Shopping, bio, Finspång

Igår åkte jag och mamma ut till Ikano som planerat. Gick lite trögt med shoppningen i början men sen kom jag igång. Allt som allt blev det tre linnen, en t-shirt, kofta, ett par jeans, vita tygskor med knyt från Lacoste, fyra par trosor varav ett par riktigt snygga från Björn Borg. Välbehövligt!  
Skorna är perfekta, precis sånna jag tänkt mig. Däremot är dom inte riktigt så sköna de verkade vara i affären. Har skoskav på båda hälarna och fick ta ballerinorna idag bara för att alla andra skor satt åt för hårt i hälarna. Tacka vet jag det fina vårdvädret :)

Ikväll ska jag och Mickis på bio. Har inte bestämt oss vad vi ska se än men antingen blir det nya Beck eller Nina Frisk. Spänning eller komedi. Vi får se!

Imorgon ska jag hem till Ida i Finspång. Prata minnen från resan och sen kommer det ju självklart bli mycket prat om allt det som är just nu. Hur mycket jag än bara vill skita i det så går det bara inte att komma ifrån. Vill bara kunna glömma och stänga av..64970-133
/ /

Små framsteg

Idag har jag mått så himla mycket bättre än föregående dagar. Vaknade självklart med ångest som alla andra mornar, men den gjorde jag snart om till ilska. Åkte till Mormor och det är ju terapi att bara vara där. Att hon är världens roligaste gör ju inte det hela sämre :)

Träffade Mickis för första gången på 2½ månad nu ikväll och det var alldeles, alldeles underbart! Gjorde tacos och pratade igenom allt som hänt. Hon missade ju en del innan jag åkte eftersom hon och Jocke var på Dominikanska Republiken och hon fattade lika lite som mig och alla andra.

Imorgon är det en ny dag och nya tag. Mamma och jag ska åka ut till Ikano och köpa present till Mormor och min kusin som fyllt år. Tänkte även se om jag kunde hitta lite nytt att fylla på garderoben med. Har ju en del pengar kvar från resekassan :P På kvällen ska vi hem till Moster och Kent och fira födelsedagsbarnen. Det är skönt att aktivera sig och göra saker. 

Det här ska och kommer gå bra även om vägen känns oändlig just nu.