/ Lina /

Snart helg!Min första vecka på nya jobbet har susat förbi! Imorgon är det redan fredag och då slutar jag 12.30. Lyxigt! Jag ska vara med i receptionen fram till klockan 10 då en specialist inom barntandvård kommer och håller föreläsning i två timmar. Ingen patientverksamhet alls imorgon alltså! Nästa vecka går jag tre dagar med min handledare och torsdag-fredag är jag i Linköping på journalutbildning. SEN börjar det på riktigt! Då är det dags för egna patienter och det ser jag fram emot väldigt mycket. Nu börjar jag få kläm på klinikens rutiner och hur hygienisterna jobbar men det är såklart fortfarande mycket kvar att lära. Jag har inte svårt att somna på kvällarna i alla fall, det är en sak som är säker. Det är mycket nytt att ta in och lära!
 
Ikväll har jag varit på träning och det var svettigt värre! Anna körde stenhårt med oss. Nya passet är tufft men roligt. På söndag är det min tur att hålla pass och imorgon ska jag ha ett provpass för Emma och Tessan. Tanken är core+tabataintervaller i ca 30+15 minuter men det är svårt att räkna tidsåtgång. Jag får se vad som hinns med men core är det som är prio 1 och det som kommer att inleda passet. 
 
Sängen nästa! Olle sover sedan en timme tillbaka för han var tröttare än tröttast. Rod och han åkte till skärgården igår för att jaga idag men det blev visst inte mycket sömn inatt. Det var en liten hund som hade svårt att slappna av och han som vanligtvis sover som en gris behövde gå upp två gånger och kissa och höll sin husse vaken större delen av natten. Idag flög det i alla fall en hel del fågel till skillnad mot i lördags och Rod fick apportera närmare 30 stycken av de 34 Olle sköt. Det är ju typiskt att det ska flyga så j-vla mycket fågel när jag inte är med :P