/ Rod /

A

Vi skippade grill och bytte mot klassiska tacos för klockan sprang iväg. Vi har varit nere i Hövern och provkört Olles båt. Motorn läcker olja någonstans och han har bytt packningar och allt vad det nu är efter rekommendationer från en reparatör där han köpte båten. Tyvärr läcker den fortfarande så nu får han åka tillbaka med båten så en reparatör får kika på det istället. Jävligt tråkigt när man köpt en båt för dyra pengar och knappt hunnit åka med den. Samtidigt är det väl bra att det händer nu när garantin fortfarande gäller..


Här är någon som älskar att åka båt. Jack var med och åkte för första gången och han var inte riktigt lika road. Höll sig till husse och hade svansen mellan benen, lilla hjärtat. Han blir nog också en riktig "skärgårdshund" så småningom :) 


Underbar kväll!


Efter båtturen kastade sig Rod i vattnet från klipporna. Jack tvekade först men när Rod hoppade i en andra gång hängde han på :)


Två små vattendjur på simtur!

När vi kom hem plockade jag in posten och där fanns brev från SKK med resultat från höftröntgen. Rod fick A-höfter och bättre kunde det inte blivit. Great! Kontaktkontraktet hade kommit från Adlibris också så nu ska jag sätta mig och börja läsa den. Ett glas rött till det och kvällen är fulländad!

#1 / / Emilie:

Gud vad skönt :) Mysigt det ska bli sen när Rod får träffa lilla bäbisen..

Ha en skön kväll nu! Puss