/ Lina /

Tillbaka i Karlstad

Oj vad klockan har hunnit bli mycket. Tiden rinner fort iväg när man slutar 16.30. Det tar mig en stund att promenera från bussen och idag gick jag förbi och handlade innan jag gick hem. Så snart jag kom innanför dörren gjorde jag matlåda till imorgon, bulgur och kräftstjärtssallad. Smidigt att ha med sig så man slipper köa till mikrovågsugnarna.

Resan hit resulterade i försening med 45 minuter så ansökan om ersättning är redan ivägskickad. Det gjorde jag så snart jag kom hit. Man börjar väl bli veteran på det här med förseningar! Trodde typ jag skulle dö när jag gick från station till Nina. Väskan var inte nådigt tung och extra tung att dra i snö och grus. Dessutom hade jag väskan med datorn över axeln. Sista biten är det enbart uppför så väl framme hade jag fått dagens träningspass. Genomsvett!

Ikväll blir det en lugn kväll. Imorgon får jag se om jag tar mig iväg till Friskis. Man är ju så trött efter en heldag i skolan men samtidigt skulle både kropp och knopp må bra av att röra på sig.