/ Lina /

OnePiece


En OnePiece skulle jag inte tacka nej till. Det vore optimalt att ha den redo att bara kliva i vid sängkanten kyliga mornar i huset. Varianten ovan går dock på närmare 1500:- och det är väl inte riktigt vad jag prioriterar att lägga studiebidraget på.


Sedan förra veckan försöker jag köra lite mindre kolhydrater i kosten. Eller snarare mindre vete för att jag blir så otroligt uppblåst i magen av vete-produkter. Julen medförde även ett par trivselkilon som hänger kvar som jag gärna vill bli av med. Inte mer än 2 kg men det räcker för att byxorna ska strama lite extra. Min lilla kostidé fick jag dock slopa rätt hårt idag när Olle kom hem med pizza haha. Visst kunde jag tagit något annat men någon måtta får det vara så sällan som vi köper det. Sist var helgen vi flyttade in i huset!

Bara under dagen har jag bättrat på mig och imorgon tror jag att jag är så gott som fit for fight igen. Ikväll har jag läst ett mail som fick mig att tillfriskna lite extra. Jag ska nämligen på anställningsintervju!! Det känns så otroligt roligt och nästan lite overkligt! Min ansökan var en chansning eftersom jag ännu inte är färdig men att visa sig på arbetsmarknaden är inte fel och det gav ju faktiskt resultat :)