/ Lina /

Nyårsafton

 
Rod och jag är redo att fira in det nya året! Efter ett tufft 2013 är jag mer än redo för 2014 som jag hoppas ska bli ett bra år. Alla problem med nacken har sänkt mig rätt rejält men inget ont som inte för något gott med sig. Att ta hjälp från Filip och börja med styrketräningen hade nog aldrig hänt om det inte vore för alla problem. Jag har fortfarande ont ibland och mindre bra dagar men de skulle nog vara fler om det inte vore för den styrka jag byggt upp. En rumpa har jag också fått på köpet ;-) 
 
2013 års i absolut bästa händelse är att jag fick närvara vid Williams förlossning. Det slår allt alla gånger! En kort bit efter 2013 års bästa kommer vår vecka på Gotland. Jag är så glad att vi har en ny vecka inbokad där till sommaren! Det finns många saker jag kan se tillbaka på med glädje. Min blogg har snart funnits i 8 år(!!!) och jag är verkligen glad att jag startade den. Det är så roligt att kunna gå tillbaka och kika i arkivet vad jag gjorde för si och så många år sedan. Några planer på att sluta blogga finns alltså inte! 
 
Nyårsafton började jag med en kopp kaffe och efterförljande 8,5 km promenad. I eftermiddag har jag bara tagit det lugnt och nu ska vi åka till Olles kompis där vi ska fira in nya året. Grabbarna fixar maten så jag kan bara slå mig till ro. Efterrätten står jag dock för men den är fixad och det blir vaniljpannacotta med passionsfrukt och bär. 
 
GOTT NYTT ÅR!