/ Lina /

Sömnig söndag

 
Kikar in och säger hej i söndagskvällen. Den har varit en riktigt sömnig söndag. Det var först när Karin och jag åkte in vid 14.30 till stan för ett pass i studion som jag vaknade till liv. Klockan hade lika gärna kunnat vara 9 på morgonen, så seg var jag. Den sega söndagstämningen delade jag med Karin så vi chockade våra kroppar med att köra tungt. Och om det var tungt sen. Fy fan. Det var ändå precis vad jag behövde den här dagen för annars hade jag nog knappt tagit mig utanför dörr'n. Är så himla glad att jag äntlgen klarar av att göra chins utan gummiband. Ett kvitto på att jag sakta men säkert blir starkare. Karin filmade och det är dock en liten bit kvar till jag känner mig riktigt nöjd med utförandet men det är bara att fortsätta nöta. 
 
Igår hade jag en skön hemmdag och till skillnad från denna så var den inte seg. Rod och jag tog långsvängen efter storstädet och jag sprang ett par kilometer av rundan. Till kvällen åkte vi bort till Karin och Jocke. Åt grillat till middag och kladdkaka till efterrätt. Såg på Masjävlar och sedan var klockan plötsligt närmare midnatt. 
 
Veckan som kommer är riktigt soft. Morgondagen är som vanligt men på tisdag åker vi till Rimforsa Storgården på planeringsdagar. Vi stannar där till onsdaglunch vilket innebär att det inte blir något kvällsjobb nästa vecka. På tisdag efter avslutad dag ska jag ha träningspass för mina kollegor och det blir nog lika kul som vanligt. Väderprognosen ser toppen ut så efter avslutat pass är den inte omöjligt att det blir ett dopp i sjön. Bikinin åker med. 
 
Nu är det dags för middag. Färskpotatis, varmrökt lax och romsås. Årets första färskpotatis för vår del!