/ Hälsa och träning / Lina / Nära och kära /

Julen 2016

 
Julafton 2016 är förbi och det blev en fin dag med våra familjer. I vanlig ordning började dagen med julfrukost i Liljeberga och det följdes av tomtebesök, julklappsspel, stallmys och lunch. Därefter hem och landa lite för att en stund senare åka vidare till Linköping där ungefär samma procedur återupprepades. Inga hästar dock och julbord istället för julgröt. I Liljeberga hade jag tur i spelet och kammade hem flera paket medan det i Linköping blev ett paket. Termos med tillhörande termosmuggar, te och pocketbok, äggkokare, hjortronsylt och chokladpraliner. 
 
 
Karin och jag var inne och tränade en sväng i förmiddags och det blev ett grymt sista pass för året på R2P. Explosivt med tunga böj och hipthrust på slutet. Med en rejäl kolhydratladdning från gårdagen så satte vi nytt PR i knäböj båda två. Ja även i hipthrust för där har jag aldrig provat att maxa men 110 kg fixade vi båda två. Mer hade vi klarat men vi sparade oss till ett slädrace som avslutning. 
 
 
Ikväll har vi varit i Holmetorp och käkat fisksoppa. Lika gott som alltid! Nu ska vi strax gå och lägga oss. Klockan ringer tidigt imorgon. 7.15 ska jag hämta Ida i Norrköping och då styr vi bilen mot Arlanda. Helt galet att vi om lite mer än ett dygn befinner oss i Thailand om flyget går som det ska. Två veckor från Olle och Rod och första nyåret utan dom. Kommer sakna dom massor men att sakna är också nyttigt ibland.