/ Nära och kära /

Valborg

I söndags åt vi surdegsbröd med kryddsalami, brieost, rödlök och vindruvor på för att fira lite. Olle vann sin klass igår och kom 3:a totalt av alla deltagare (ca 60 st). Han slog med andra ord många som är på elitnivå. Stolt flickvän!!
 
  Trots frustration över värk och att nacken och axeln aldrig tycks bli bättre trots sjukgymnastik och massage så försöker jag gör det bästa jag kan av min sjukskrivning. Att bara sitta hemma och inget göra får mig att deppa ihop totalt, då hinner jag tänka för mycket. Igår åkte Emma, Vera och jag till Mirum och åt lunch. Lindahls plocksallad är verkligen fräsch och god. Efter lite strosande i butikerna åkte vi till Lundby Trädgård där vi hade tänkt köpa lite uteblommor men det blev inte mycket med det. Penséerna och de blommor som klarar sig ute nu såg så himla tråkiga ut och det kan vi nog tacka blåsten för. Fy sjutton vad det blåser ut hela tiden!! Ikväll lär det inte tändas så många majbrasor häromkring av säkerhetsskäl.. 
 
Stora, lilla killen!
 
Idag fortsatte jag att umgås med Emma och Vera men den här gången i Linköping där vi har hälsat på Emilie, Rasmus och William. Fikat, lekt och ätit lunch. En härlig dag tillsammans med de bästa! Om en halvtimme ska vi bort till Carl och Tessan där vi firar in våren med att grilla gott och dricka vin. Särskilt vårigt är det ju inte ute men vi kan låtsas. Det blir hur som helst trevligt!