/ Lina /

Veckorna rullar på..

Vår typ av familjebild som jag skrev på instagram häromdagen ;-) Den ena kör båten, den andra åker bakom och den tredje står i fören och njuter av vindraget. Då trivs vi! 
 
Veckorna rullar på och imorgon påbörjar jag min tredje arbetsvecka efter semestern. Det känns i luften att hösten ligger runt hörnet. Tudelade känslor. Just hösten är härlig med den höga luften och alla vackra färger men att veta att en lång, mörk tid ligger framför är sådär. Olle och jag har i alla fall förlängt wakeboardsäsongen ett tag genom att köpa tjockare våtdräkter och jag har även köpt neoprensockar till fossingarna mina som så lätt blir iskalla. 
 
Nedan följer en rad foton från de senaste veckorna. 
 
Ny bräda till Olle (den blå). Jag provade hans gamla och blev såld så numera åker jag på den. 
 
Många skojiga och vidrigt jobbiga träningspass med den här bönan har det blivit. Kan snart kalla vårt hem för Lille Eke Träningscenter för det är fler än Anna som varit här och tränat men det är bara skojigt att vänner vill komma hit och träna :D 
 
Många härliga kvällspromenader, här senast igår med Anna, Julia och Rod.
 
I fredags var även Emma med och traskade och mitt i promenaden höll vi på att bli ihjälskrämda av en grävling och troligtvis den av oss haha. Den var inte mer än 10 meter från oss när den sprang rätt över en grusväg och fräste åt oss. 
 
Pappa var här förra lördagen och försökte sig på att komma upp på wakeboarden men krafterna tog slut efter ett antal försök. Bra jobbat ändå av en 64-åring och han har lovat att prova igen när det är varmare ute. Med andra ord blir det väl nästa sommar ;-) 
 
Ännu mera långpromenader! På det här härliga stället fotograferade jag Astrid, Alma och deras två kusiner förra söndagen. Födelsedagspresent till Adis som vi efter fotograferingen firade i Holmetorp.
Förra fredagen var det högsommarvärme så vi var ute hela eftermiddagen och kvällen. 
 
Sommar!!! Backspegeln är ganska nyligen uppsatt. Väldigt skönt när man kör båten! 
 
Förra torsdagen var Jocke och Emma med oss och åkte wakeboard efter jobbet. Helt fantastisk solnedgång och det gick inte att sluta häpnas över hur vackert det var. SommarSverige i mitt hjärta! 
 
 
Lite av det senaste från mig :-)