/ Hälsa och träning / Lina /

Veckan som varit

Ännu en arbetsvecka är till ända. Känns konstigt att vi redan går in i maj nästa vecka. Kortvecka och allt. Jag har tagit kompledigt klämdagen. Fyra dagars ledigt ska bli skönt och särskilt med tanke på att 1:a maj ligger på en söndag i år. Ruttet. Ja hela det här året är ruttet om vi ska se till helgdagar. Inte mycket att göra åt saken. Nästa år blir det bättre igen och året därpå kanonbra :-) 
 
Veckan har rullat på fort som vanligt. I vanlig torsdagsanda körde Karin och jag ett supersetpass efter jobbet igår och imorse var jag uppe innan jobbet och körde ett tungt pass. Kroppen var inte helt pigg för det så jag minskade ett par kg på vikterna.Gårdagens upplägg var detta:
 
1. Frontböj x 8 + Utfallsgång x 10 på varje ben
2. Sumosquats x 8 + Raka marklyft med KB x 10
3. Pullups x 8 + Rodd TRX x 10
4. Militärpress x 8 + Armhävningar på box x 10
5. Hängande benlyft x 8 + Båldrag TRX x 10
 

Tre set på varje övning, minutvila mellan varje set och även minutvila mellan varje superset-par. Allt är jobbigt men nr 3 och 4 är helt vidriga efter varandra. Det svider och bränner som eld i underarmarna av den mjölksyra som blir och det rabblas en rad fula ord under tiden. Rena rama självplågeriet känns det som då men efteråt far ett enda stort rus av enforfiner runt i kroppen och då är allt glömt. På torsdag kör vi igen!
 
Fredagkvällen har varit lugn. Jag jobbade till 16.30 och satte mig därefter i bilen till Sörping för att hämta ut ett paket. Så drygt när det inte går att välja utlämningsställe. E22:an mellan Nkpg och Skpg en sen eftermiddag innebär dessutom mycket kö men jag hade Tove i luren så det gick an. När jag kom hem hade Olle tänt grillen och en stund senare var vi mätta. Nu är det sovadags! I helgen får vi vedleverans så den torra veden som är kvar i vedboden ska ut = förmiddagsaktivitet. På eftermiddagen åker vi till Lkpg på kalas. Vi slår tre flugor i en smäll. Mamma och Linus fyllde igår och Olle fyller på måndag så det blir trippelt firande.