/ Tandhygieniststudier /

Kanonstart på veckan

 

Emma åkte precis hem efter en kopp te, kladdkakemuffins och massor prat. Det finns ingen hejd på oss! Innan dess var jag i Liljeberga där jag gick en promenad med Lillen. Mörkrets inbrott kommer tidigt och eftersom han var lerinpackad från topp till tå så jag fick vända på ordningen idag och ta motion först och rykt därefter. Jag är så kär i den här stora, goa, genomsnälla nallenbjörnen! Det bästa av allt är att han har en pussvänlig mule som gärna tar emot många pussar.

Veckans första dag har jag annars tillbringat i Skärblacka där jag som vanligt haft det toppen. Kan inte säga nog många gånger att jag trivs såå bra. Det är absolut ett ställe jag skulle kunna tänka mig att jobba på som nyutexaminerad. Dessvärre tror jag att det är en lite för liten klinik för att de skulle behöva en tandhygienist till. Ingångslönen är värdelös som tandhygienist i Landstinget i Östergötland (ett av de sämst betalda landstingen i Sverige, såklart) men som ny känner jag att förhållandena som ny tandhygienist är viktigare än lönen och då är Folktandvården ett bra ställe att börja på.

Inte nog med att dagen varit väldigt bra så blev den ännu bättre när jag ringde Möbeltrend som berättade att vår beställning på soffan kom med! Vi får den alltså innan jul och slipper vänta ända till januari/februari.